HOROSCOP 19 decembrie 2019

HOROSCOP 19 decembrie 2019

HOROSCOP 19 decembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 19 decembrie 2019.

Berbec

Te pregatesti sa pleci la drum. Chiar daca esti grabit, nu uita sa verifici cum va fi vremea, pentru ca nu vrei sa ramai blocat pe undeva din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Taur

Astazi vei avea de infruntat o situatie mai neobisnuita, dar nu te declara victorios pana nu esti sigur de rezultat. Spre seara, mare bucurie, dupa ce primesti si o veste importanta de la cineva drag.

Gemeni

Se anunta o perioada de bun augur pentru dragoste. Fii deschis si accepta tot ceea ce iti propune partenerul de viata pentru ca nu vei regreta. Cei inca singuri au mari sanse sa isi gaseasca perechea.

Rac

Refuzi sa insotesti pe cineva la un eveniment, insa, spre seara vei regreta. Poate mai e timp sa "repari" situatia. Daca te grabesti s-ar putea sa mai prinzi ceva interesant. Nu mai sta pe ganduri.

Leu

Nu mai mergi cu plăcere la muncă. De un timp ai impresia că şeful are ceva cu tine. Cu toate că te străduieşti ca totul să meargă bine, mereu pare nemultumit. Colegii spun că ţi se pare. Ia-ti câteva zile libere şi odihneşte-te.

Fecioara

Urmeaza sa primesti vesti de la cineva plecat departe si emotiile asteptarii te tin blocat, cu ochii la telefon. Noroc ca nu dureaza mult. Ceea ce afli, te incanta si iti schimbi imediat planurile.

Balanta

Ai aflat de niste investitii ca ar fi profitabile si devi interesat si tu. Nu lua decizii pripite, analizeaza bine lucrurile inainte sa-ti arunci toti banii in joc.

Scorpion

Ai lucrat cam mult in ultima vreme si te simti obosit. Ti-ar prinde bine o vacanta de cateva zile departe de zgomotul orasului. Discuta si cu partenerul de viata, poate plecati undeva.

Sagetator

Niste prieteni dornici de aventura, te cheama sa-i insotesti. E vorba de o escapada undeva in afara tarii. Te tenteaza, dar pentru asta ai nevoie de si de bani, si de timp. Gandeste-te bine!

Capricorn

Vei avea parte de o zi agitata, dar, cel putin, vei reusi sa rezolvi o serie de probleme. Spre seara singurul tau gand va fi cum sa ajungi cat mai repede acasa sa te odihnesti.

Varsator

Astazi ai timp si vrei sa iesi in oras cu prietenii. In ultima vreme nu ati reusit sa va vedeti pentru ca ai fost prins cu munca. Pune mana pe telefon si suna-i, mai ales ca ai atatea sa le povestesti...

Pesti

Nu te mira ca, uneori, lucrurile nu prea merg in relatie. Nu este pentru prima data cand constati ca partenerul are dreptate, dar nu poti renunta la orgolii. Vrei sa detii doar tu controlul.

 

Comenteaza