Horoscop 19 decembrie 2021. Trei zodii vor avea parte de o mare surpriză

Horoscop 19 decembrie 2021. Trei zodii vor avea parte de o mare surpriză

Horoscopul pentru 19 decembrie 2021 aduce ești bune pentru multe zodii.

Berbec

Mintea ta e plină, poate chiar prea plină de informații contradictorii, intenții și dorințe greu de realizat. De aici până la un conflict interior de proporții nu mai e nevoie decât de o mică scânteie.

Taur

Este o zi marcată de o dezordine în gânduri și de alegeri nefericite de cuvinte care nu reușesc să exprime ceea ce simți. Poate că nici e cazul să te străduiești acum, poate nici nu merită să faci acest efort. 

Gemeni

Ai putea avea convingerea că părerile tale sunt cele mai bune și cele mai clare, iar cei din jur nici nu mai trebuie să facă efortul de a gândi, trebuie doar să le împrumute pe ale tale. 

Rac

Este important să-ți păstrezi mintea limpede și simțirea curată, ca să poți vedea dincolo de aparențe, să înțelegi ce vor, de fapt, cei din jur și să-i poți ajuta, așa cum îți dorești.

Leu

Simți nevoia să te îndepărtezi, cumva, de toate problemele care îți dau dureri de cap, dar nu știi prea bine cum și acesta poate fi motivul unor reacții care nu-ți fac cinste și nici nu rezolvă nimic.

Fecioară

Este o zi care nu te ajută nici să te relaxezi, nici să rezolvi ceva, așa că ar fi bine să faci un efort sincer, ca să te poți concentra pe găsirea unor soluții și nu pe discuții fără rost.

Balanță

S-ar putea să nu-ți placă multe lucruri astăzi, în special ceea ce vine de la partenerul de cuplu. Lecțiile cele mai dure, dar necesare, vin de la cei care te cunosc cel mai bine, chiar dacă tu ai impresia că nu e așa.

Scorpion

Multe dintre situațiile cu care te confrunți astăzi conțin o lecție importantă pe care trebuie să o citești singur, printre rânduri, dacă vrei să înțelegi ceva din ceea ce se petrece sub ochii tăi.

Săgetător 

Lucrurile nu sunt deloc clare, iar pentru un iubitor de claritate și de lumină, ca tine, aceasta este o situație mai greu de suportat, dar firească, doar o etapă, nimic altceva. 

Capricorn

Multe înțelesuri, pe care le poți vedea acum, sunt supărătoare, poate pentru că te acuză. Liniștea are prețul ei și nu e doar rezultatul dorinței de a nu provoca un război, în special în familie.

Vărsător

S-ar putea să te simți lezat de cuvintele unor apropiați, de parcă aceștia ar ști pe ce butoane să apese, ca să te tulbure și mai mult. Sunt doar sensibilitățile tale, pe care nu le-ai înțeles la timp.

Pești

Dacă încerci să deslușești tainele unor situații pe care le trăiești în ultima perioadă, ar fi bine să ai răbdare. Se vor dezvălui pas cu pas, cu fiecare zi care trece.

sursă: libertatea.ro.

Comenteaza