HOROSCOP 19 noiembrie 2020

HOROSCOP 19 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 19 noiembrie 2020.

Berbec

Simti ca ai avea nevoie de niste zile libere. Esti cam obosit, mai ales ca ai avut de alergat cam mult in ultima vreme. Sefii nu par prea incantati, dar asta e, niciodata nu poate fi multumita chiar toata lumea...

Taur

Ai ceva de reprosat unui prieten apropiat, insa te gandesti daca are vreun sens sa deschizi subiectul. Inainte de a decide, sfatuieste-te cu partenerul, sigur te va ajuta mult aceasta discutie.

Gemeni

Ai parte de multa agitatie si alergatura, de dimineata. Ai senzatia ca nu se mai termina, insa te vei mobiliza si o sa duci totul la bun sfarsit mult mai repede decat ai fi crezut.

Rac

Tocmai ai finalizat un proiect si deja te gandesti la urmatorul. Nu vrei sa te odihnesti deloc, mai ales ca acesta se arata a fi foarte foarte bun din punct de vedere financiar. Ar fi bine sa ai mai multa grija la sanatate.

Leu

Nu te mai uita in ograda vecinului. Ar fi bine sa te ocupi doar de tine si de persoana ta si sa ii lasi deoparte pe cei din jur, o perioada. Stii bine ca, la nevoie, nimeni nu iti este cu adevarat alaturi in afara de familie.

Fecioara

Astazi planuiesti sa faci cuiva o surpriza si vrei sa pui totul la punct fara sa dai de banuit. Nu e chiar usor, dar esti pe drumul cel bun. Eventual, cere ajutorul unor prieteni buni care stiu sa tina un secret.

Balanta

Dorinta de afirmare te impinge sa muncesti mai mult si sa faci si ore suplimentare. Totul merge struna pana iti dai seama ca nimeni nu remarca nimic. Si, uite asa, iti pierzi tot entuziasmul...

Scorpion

Esti pus pe cearta azi! Nu mai vrei sa treci cu vederea ceea ce pana acum te faceai ca nu vezi. Daca te-ai hotarat sa fii mai transant cu cei din jur, ai grija de cum reactionezi la vestea pe care o vei primi mai spre seara. Fii calm.


Sagetator

Esti foarte preocupat de sanatate si diete si incerci sa controlezi si stilul de viata a celor din jur. Fii constient ca nu poti sa iei decizii in locul altora, dar schimbarea poate incepe cu tine!

Capricorn

Treci printr-o perioada de cautari. Vrei sa aflii incotro sa o iei, dar nu te indruma nimeni. Probabil ca asta e problema, mereu astepti ca ceilalti sa-ti spuna ce si cand sa faci. Invata sa iei singur astfel de decizii!

Varsator

Ai energie, dar nu ai timp. Vrei sa te apuci de ceva ce ai tot amanat in ultima vreme. Cu cat incepi mai repede, cu atat o sa finalizezi in timp util pentru a face si ceva ce iti place.

Pesti

Stii ca te poti ocupa fara probleme de noi proiecte si provocari, dar esti dependent de altii. Ar fi bine sa cauti alternative. Sa nu regreti, peste ani, ca nu ai facut mai mult. Indrazneste!

Comenteaza