HOROSCOP 19 septembrie 2019

HOROSCOP 19 septembrie 2019

HOROSCOP 19 septembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 19 septembrie 2019.

HOROSCOP - Berbec

Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat. Ceea ce intampla pare a fi decupat dintr-o secventa de film... Esti hotarat sa faci cercetari si sa aflii care este realitatea. Vei fi surprins...

HOROSCOP  - Taur

Nu esti “pe faza” si pierzi o informatie care ti-ar fi fost de folos in proiectul la care lucrezi. Cei care au de castigat sunt tocmai adversarii tai. Pe viitor incearca sa fii mai atent.

HOROSCOP - Gemeni

Ai rabdare! Acesta este indemnul pe care-l vei auzi cel mai des astazi. Timpul trece greu si pare ca nu se intampla nimic. Situatia se schimba spre seara cand te intalnesti cu cei mai buni prieteni.

HOROSCOP  - Rac

Daca in ultima perioada vestile bune te-au cam ocolit, astazi un telefon iti va schimba cu totul ziua. Chiar aveai nevoie de asta pentru a te mai relaxa putin. Acum stii sigur ce ai de facut in urmatoarele saptamani.

HOROSCOP - Leu

Daca in ultima perioada vestile bune te-au cam ocolit, astazi un telefon iti va schimba cu totul ziua. Chiar aveai nevoie de asta pentru a te mai relaxa putin. Acum stii sigur ce ai de facut in urmatoarele saptamani.

HOROSCOP - Fecioara

Te deranjeaza faptul ca trebuie sa lasi un strain sa iti stabileasca programul astazi. Consoleaza-te, nu esti singurul in situatia asta, asa e la serviciu! In schimb, ai ocazia, in viata personala, sa faci tot ce-ti doresti.

HOROSCOP - Balanta

Esti plin de energie si incredere. Trebuie doar sa vrei sa faci ceva, si vei reusi! Dupa-amiaza va fi relaxanta, mai ales ca te asteapta o surpriza din partea partenerului.

HOROSCOP - Scorpion

Ti-e plina ziua! Esti nevoit sa te ocupi de o ruda care ti-a cerut o favoare si, uite, ca de dimineata bati orasul in lung si-n lat sa o ajuti. Abia pe seara te poti ocupa putin si de tine.

HOROSCOP  - Sagetator

Ai in preajma cateva persoane care te enerveaza, insa esti binedispus si alegi sa le ignori. Bine faci. Nu te lasa incarcat cu nimic negativ.

HOROSCOP  - Capricorn

Esti intr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa te echilibrezi. Nu este un moment bun sa-ti faci planuri mari acum. Mai amana cateva zile, cand, o veste buna, schimba radical situatia.

HOROSCOP  - Varsator

Te-ai decis sa faci o schimbare majora in viata ta. Nu lua in seama rautatile celor din jur si mergi pe drumul pe care te-ai decis sa o apuci. Daca iti urmezi instinctul, totul va fi bine.

HOROSCOP  - Pesti

Faci ceva care atrage atentia asupra ta si intreaga zi te simti ca o vedeta. Seara partenerul te asteapta cu o veste care te obliga sa-ti revizuiesti planurile pentru weekend.

Comenteaza