HOROSCOP 2 aprilie 2018

HOROSCOP 2 aprilie 2018

HOROSCOP 2 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 2 aprilie 2018.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Berbec

Va fi o zi obositoare si o sa ai nevoie de mai multa cafea. Concentreaza-te sa termini tot ce ai de facut. In jurul pranzului apare o sedinta - surpriza.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Taur

Astazi ai sansa sa faci un pas important in cariera. Ti se ofera un proiect cu care poti ajunge departe, si la propriu, si la figurat. Ai grija cum negociezi anumite aspecte.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Gemeni

Un cunoscut iti propune ceva ce te ajuta mult pe viitor si nu iti cere nimic in schimb. Probabil ca tocmai ai castigat inca un prieten adevarat. Ai grija, nu il dezamagi.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Rac

O zi plina de telefoane. Discutii lungi si plictisitoare, insa una iti va atrage atentia. Afli ceva foarte important, insa trebuie sa stii cum sa folosesti informatia.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Leu

Se apropie ziua cuiva apropiat si esti in pana de idei in privinta cadoului. Problema e ca nici financiar nu stai prea bine. Consulta-te cu partenerul, poate te ajuta cu o idee.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Fecioara

O sa iti intre niste bani in cont. In sfarsit poti sa rezolvi o problema mai veche care te tinea blocat. Poti incepe sa-ti faci planuri pe mai departe.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Balanta

Un coleg te ajuta sa termini ceva ce iti dadea mari batai de cap. Erai gata–gata sa renunti. Acum te simti eliberat te poti concentra asupra altor lucruri.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Scorpion

Ai aflat ceva si inca nu iti vine sa crezi ca este real. Nici macar sedinta de dimineata nu iti poate distrage atentia de la subiect. Lasa asta pe alta data, acum ocupa-te de ceea ce ai de facut.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Sagetator

Saptamana incepe destul de bine. Te-ai odihnit in weekend si ai spor la munca. Ai grija, doar, sa nu te bagi in probleme care nu te privesc. Nu e treaba ta ce face șeful...

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Capricorn

Te-ai apucat sa faci curatenie si nu doar in casa sau la job, ci si in viata. Acum te-ai trezit ca sunt cateva aspecte pe care le-ai cam ignorat. Esti hotarat sa corectezi tot.

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Varsator

Te-ai blocat de cateva zile in rezolvarea unei probleme si nu mai stii pe ce drum sa o apuci. Ar fi bine sa iei in seama sfaturile persoanelor mai in varsta. Stiu ei ce spun...

HOROSCOP 2 aprilie 2018 - Pesti

Primesti o propunere, insa nu te grabi sa o accepti. Cere detalii, vezi despre ce este vorba, cat te-ar costa – nu neaparat, financiar... Poate nu ti se potriveste.

Comenteaza