HOROSCOP 2 decembrie 2020

HOROSCOP 2 decembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 2 decembrie 2020.

Berbec

Ai de facut ceva foarte important, asa ca, inca de dimineata planifica-ti totul in amanunt, sa nu iti scape nimic. Te vei intalni cu cineva despre care nu mai stiai nimic de ani de zile. Va fi o surpriza placuta.

Taur

Te apuci de muncit inca de dimineata devreme. Termini repede tot ceea ce ai de facut la slujba si te grabesti sa ajungi cat mai repede acasa. Trebuie sa rezolvi niste treburi casnice pe care le-ai cam ignorat in ultimul timp.

Gemeni

Esti atat de ocupat, incat ai impresia ca, cu cat incerci sa rezolvi anumite probleme, cu atat ajungi sa te afunzi in altele. E doar vina ta. Nu te mai agata de fiecare detaliu, pentru ca nu mai reusesti sa termini nimic.

Rac

Incerci sa te mai eliberezi de sarcini, dar la locul de munca apare o situatie care te solicita si mai mult. Concurenta este mare, asa ca, daca nu vrei sa pierzi postul, va trebui sa te obisnuiesti chiar si cu orele suplimentare.

Leu

Astepti sa primesti un raspuns important, fie legat de viata personala, fie de cariera, si nu mai ai rabdare. Te invarti exact ca un leu in cusca si te uiti la ceas din minut in minut. Mai bine iesi la o plimbare in natura...

Fecioara

In sfarsit realizezi ca modul in care vezi tu o problema poate fi total diferit de cum o vad ceilalti. Asta nu e neaparat ceva rau, chiar poti specula avantajele. Trebuie doar sa vrei, de tine depinde.

Balanta

Te hotarasti sa iti oferi o zi mai linistita. Vrei sa uiti de probleme si sa te gandesti doar la ceea ce iti face placere. Vei reusi pentru ca esti o persoana ambitioasa si nu te lasi asa usor. Cu putin ajutor din partea unui apropiat vei avea parte de o zi speciala.

Scorpion

Modifici cate ceva in programul pentru astazi si nu realizezi imediat ca astfel il afectezi si pe al altora. Din fericire, iti dai seama de asta la timp si reusesti sa eviti niste complicatii care s-ar fi putut ivi.

Sagetator

Te deranjeaza ceva in comportamentul partenerului de viata, dar eziti sa spui imediat ce te apasa. In cateva ore vei realiza ca daca nu discuti cu cel drag, este posibil sa te enervezi si mai rau. O sa vezi cat de bine te vei simti dupa ce vei lamuri problema.

Capricorn

Telefoane, mailuri, discutii - cam asa va arata ziua ta azi. Ti se cere sa rezolvi ceva urgent si va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare si calm pentru a putea face fata. Abia s-a terminat minivacanta, ca deja te gandesti la zilele libere de la final de an...

Varsator

Ai tot amanat, insa astazi va trebui sa iei o decizie in legatura cu o achizitie. Problema nu este daca ai nevoie de lucrul respectiv, ci daca ti-l poti permite. Discuta despre asta si cu partenerul.

Pesti

Te simti folosit. Un prieten mai vechi dar care nu a mai dat niciun semn de multa vreme, te cauta insistent. Initial, crezi ca e interesat de cum mai e viata ta, insa, la final realizezi ca are nevoie doar sa-i faci un serviciu...

Comenteaza