HOROSCOP 2 iunie 2021

HOROSCOP 2 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 2 iunie 2021.

Berbec

Concentrează-te să-ţi rezolvi problemele abandonate în urmă cu ceva vreme din lipsă de timp. Ştii şi tu foarte bine, dacă nu începi acum nu reuşeşti să termini la timp!

Taur

Nu eşti dispus să asculţi sfaturile cuiva de la locul de muncă care îţi sugerează să fii mai reţinut în anumite situaţii. Poate ar trebui să înveţi să-i asculţi şi pe ceilalţi.

Gemeni

Nu credeai că o să mai primeşti veşti de la cineva plecat de câţiva ani, însă uite că s-a întâmplat. Acum că ai aflat că toate sunt bune, nu te poţi abţine să nu-i reproşezi că a tăcut atâta timp.

Rac

Nu e prima dată când spui că trebuie să faci o schimbare în viaţa ta: mai mult sport, mai multă grijă la ce mănânci..., dar de fiecare dată apare ceva şi amâni. Poate de data asta eşti hotărât.

Leu

Ai o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat şi la serviciu, şi acasă. Noroc că eşti o persoană ambiţioasă, altfel nu le-ai putea duce pe toate la bun sfarşit.

Fecioara

O rudă mai îndepărtată îţi cere un ajutor financiar. Nu ai nici tu bani, aşa că ar trebui să faci un împrumut. Analizează situaţia şi încearcă să iei cea mai bună decizie.

Balanta

Ai o zi bună: la job te înţelegi foarte bine cu colegii, iar acasă atmosfera este foarte plăcută. Până şi problemele financiare au dispărut. Eşti bine!

Scorpion

Trebuie să îţi faci mai mult timp pentru familie, dar fără să îţi creezi probleme la muncă. Seara, pui la cale o călătorie de câteva zile împreună cu partenerul de viaţă.

Sagetator

Şeful te anunţă că nu mai trebuie să pleci într-o delegaţie. Te bucuri, astfel vei avea mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară te aşteaptă în oraş nişte prieteni vechi.

Capricorn

Cineva îţi dă o veste la care nu te aşteptai şi acum nu mai eşti sigur de drumul pe care trebuie sa o apuci. Pentru câteva minute eşti atât de impresionat încât nu mai poţi rosti niciun cuvânt.

Varsator

După o lungă discuţie avută cu cineva din familie realizezi că este momentul să te ocupi mai mult de activităţile casnice, mai ales de cele care contează mult pentru partenerul de viaţă.

Pesti

Eşti obosit şi nu ai chef de muncă, dar, din pacate, nu poţi fugi de ceea ce ai de făcut astăzi. Încearcă să te mobilizezi şi să termini cât mai repede pentru că seara trebuie să ajungi la o întâlnire.

 

Comenteaza