HOROSCOP 2 mai 2022. O zodie ia bani în plus, alta intră la cheltuieli

HOROSCOP 2 mai 2022. O zodie ia bani în plus, alta intră la cheltuieli

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 2 mai 2022.

Berbec

Eşti foarte energic şi bine dispus astazi. Probabil te-ai odihnit mai mult, asta înseamnă că acum iţi poţi focaliza atenţia asupra a ceea ce trebuie. 

Taur

Atmosfera este destul de placută la birou, însă acasă ai parte de tensiune din cauza unei rude care se cam bagă în viata ta. Lasa, ca nu sta mult...

Gemeni

Un inceput de saptamana cu peripetii. Constati ca ti-a expirat abonamentul pe mijlocul de transport in comun, dar si ca ti-ai uitat portmoneul acasa. Linisteste-te si vezi cum poti rezolva problema pe moment ca sa ajungi la timp la job.

Rac

Daca nu te grabesti risti sa intri in criza de timp. Nu iti poti permite sa intarzii. Incearca sa te calmezi. Vei vedea ca in cateva ore se va termina totul cu bine.

Leu

De dimineata primesti multe mesaje si telefoane. Toti vor sa te felicite. Esti incantat ca si-au amintit. Dupa amiaza vei mai avea un motiv de bucurie. E ceva legat de locul de munca. 

Fecioara

Incepi saptamana foarte relaxat, aproape ca uiti de sedinta de la birou. Noroc cu un coleg care iti aminteste. Lasa totul asa cum este si fugi. Nu iti poti permite sa intarzii.

Balanta

Esti constient ca ai cam ramas cu portofelul gol dupa acest weekend, dar nu-ti faci probleme. Tocmai te-a anuntat seful ca-ti da o prima pana la urmatoarea marire de salariu...

Scorpion

Va fi o zi foarte aglomerata la munca si nu stii cum sa faci ca lucrurile sa mearga mai repede. Daca ai rabdare si stii sa te organizezi inteligent si vei vedea ca vei termina totul mai repede decat ti-ai fi imaginat.

Sagetator

Esti gata sa accepti ce ti s-a propus. Totusi, ai grija, pentru ca ar putea fi vorba de ceva riscant. Analizeaza bine fiecare pas pe care il faci. Nu ezita sa te sfatuiesti si cu partenerul de viata, poate vede lucrurile mult mai clar.

Capricorn

La sfârşit de săptămână trebuie să participi la un eveniment pe care îl aştepţi de ceva timp. Te apuci sa-ti faci lista de cumparaturi. Drum, cazare, haine, cadouri... oare cât va costa totul?

Varsator

Esti nemultumit de faptul ca o persoana nu tine cont de ceea ce-i spui si actioneaza dupa propriu-i plac. Simti ca iti este afectata autoritatea si nu poti accepta asa ceva. Calmeaza-te si incearca sa afli ce se intampla.

Pesti

Dupa cele doua zile de weekend realizezi ca trebuie sa inveti sa te bucuri de ceea ce iti ofera viata. Uneori trebuie doar sa lasi lucrurile in voia sortii si vei vedea ca totul poate iesi foarte bine fara sa calculezi fiecare pas.

 

Comenteaza