HOROSCOP 2 martie 2018

HOROSCOP 2 martie 2018

HOROSCOP 2 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 2 martie 2018.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Berbec

Se apropie un eveniment important pentru tine si vrei ca totul sa iasa perfect. Stii bine ca deja totul este pus la punct pana in ultimul detaliu. Fii gata sa sarbatoresti.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Taur

Reusita pe care o ai te aduce in centrul atentiei si asta iti da o stare de disconfort. Ar trebui sa te bucuri de faptul ca lumea vrea sa vorbeasca cu tine. E o ocazie excelenta pentru socializare.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Gemeni

O ruda apropiata trece printr-o perioada dificila si acest fapt te ingrijoreaza. Din acest motiv nu poti sa te concentrezi asupra unor activitati la locul de munca si este posibil sa intampini cateva probleme cu sefii.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Rac

Pregateste-te de o zi mai grea la munca. Vor avea loc cateva discutii tensionate care te implica si pe tine. Orice s-ar intampla, cea mai buna abordare e sinceritatea.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Leu

Ai mici probleme in relatie si vrei sa-i spui partenerului tot ceea ce te nemultumeste. Ceea ce va auzi o sa-l lase fara replica. Nu credea ca interpretezi lucrurile in acest mod.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Fecioara

Vizita unui vechi prieten venit de departe te emotioneaza foarte mult. I-ai pregatit o surpriza, dar ai senzatia ca ai uitat ceva... Nu te ingrijora, totul va fi asa cum iti doresti.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Balanta

Tocmai ai mai taiat un prieten de pe lista. Ai avut nevoie de ajutor si persoana de la l-ai fi asteptat te-a ignorat. Nu fii atat de categoric. Acorda-i inca o sansa.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Scorpion

Se apropie weekend-ul si planifici sa pleci undeva cu prietenii. E cazul sa va vedeti cu totii, mai ales ca tu nu ai prea avut timp in ultima vreme. Nu uita de ceva ce trebuie sa faci diseara.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Sagetator

Ai omis ceva la un proiect sau un formular pe care l-ai avut de completat si acum te astepti la penalizari. Stai linistit, din fericire, nu era ceva important, insa fii atent pe viitor.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Capricorn

Vremea de afara te bulverseaza si nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Iti trece, insa, destul de repede imediat ce primesti o veste buna. Seara te prinde deja in mare forma.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Varsator

Esti plin de energie si hotarat astazi: stii exact ce si cum trebuie sa faci. Nu stai pe ganduri si actionezi. Dupa o munca de cateva ore, seara o sa te poti intalni cu cativa prieteni.

HOROSCOP 2 martie 2018 - Pesti

Nu-ti sta in fire sa stai deoparte cand vezi ca se intampla in jurul tau cand e vorba de nedreptati, dar, de data asta, mai bine abtine-te. Altfel risti sa ajungi in mijlocul scandalului.

Etichete
Comenteaza