HOROSCOP 20 aprilie 2021

HOROSCOP 20 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 20 aprilie 2021.

Berbec

Te pregatesti sa incepi o afacere care pare la prima vedere avantajoasa. Analizeaza cu atentie toate detaliile inainte sa investesti in ceva ce te-ar putea costa.

Taur

Gestul unei persoane pe care nici nu o cunosti prea bine te ia prin surprindere. Ti-a promis ca te va ajuta, insa nu ai crezut. Acum vezi ca s-a tinut de cuvant...

Gemeni

Fii foarte atent la persoanele cu care intri in legatura, cand vine vorba de afaceri. Nu trebuie sa ai incredere totala in oameni. Verifica intai, ai mai patit-o...

Rac

In jur au loc cateva evenimente care te surprind. Nu prea intelegi ceea ce s-a intamplat in ultimele zile. Ai fost ocupat cu alte treburi si nu mai intelegi nimic. Roaga pe cineva sa iti explice.

Leu

Daca ai un pic de timp liber astazi, poate ar fi bine sa suni o ruda cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Ti-e foarte draga persoana si nu ai vrea sa creada ca esti suparat.

Fecioara

Se anunta cateva cheltuieli suplimentare, asa ca fii atent la partea financiara. Incearca sa faci economii pentru a nu te imprumuta mai tarziu.

Balanta

Nu esti in cea mai buna forma astazi, asa ca ar fi bine sa amani ceea ce ai programat pentru seara. Du-te acasa si odihneste-te, maine vei fi alt om...

Scorpion

Tot ce se intampla astazi ti se pare foarte amuzant. Lucruri care altora le par banale, tie iti starnesc rasul. Problema e ca doar tu stii de ce.

Sagetator

Te bucuri de sustinerea unei persoane importante in ceea ce priveste un proiect pe care esti gata sa-l incepi. Asteptai acest moment de mult timp si acum, ca se intampla, parca visezi.

Capricorn

Ai parte de o mare surpriza astazi. Are legatura cu partenerul de viata si cu ceva ce v-ati propus candva sa faceti impreuna. Ceea ce se intampla va apropie si mai mult.

Varsator

Propunerea ta va fi acceptata daca stii cum sa pui problema. La inceput o sa ai parte de cateva pareri negative, dar, cu timpul, lucrurile se vor intoarce in favoarea ta. Trebuie sa ai rabdare.

Pesti

Ai un sentiment ciudat: o stare de liniste, ca cea dinaintea furtunii... Asta si urmeaza, insa pe tine te ocoleste. E vorba de reactia sefului in urma unui proiect ratat de niste colegi.

loading...
Comenteaza