HOROSCOP 20 decembrie 2018

HOROSCOP 20 decembrie 2018

HOROSCOP 20 decembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 20 decembrie 2018.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Berbec

O veste primita de dimineata te face sa privesti totul cu alti ochi. Daca pana ieri vedeai lucrurile in tonuri de gri, astazi iti revine optimismul. Nu te asteptai la o asemenea intorsatura de situatie.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Taur

Astazi ai de rezolvat mai multe lucruri importante, asa ca, inca inainte sa pleci de acasa, ai grija sa iti planifici totul, altfel risti sa iti scape ceva. Cunosti o persoana a carei influenta ti-ar fi de folos in viata profesionala. Iti promite ajutorul, dar iti dai seama ca nu te poti baza pe astfel de povesti.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Gemeni

Esti in forma buna stazi, asa ca nimic nu te poate enerva. In afara de niste soferi in trafic, dar treci repede peste asta. Te hotarasti ca de maine sa iei autobuzul... . Seara primesti o vizita la care chiar nu te-ai fi asteptat si care te bucura sincer.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Rac

Se anunta ceva schimbari in zona profesiei, dar nu te vor afecta prea mult. Acasa, in schimb, vrei sa faci tu niste schimbari mai serioase. De ceva timp te tot gandesti la ceva reparatii si schimbari de mobilier. Nu uita sa discuti despre asta si cu partenerul.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Leu

Esti gata sa faci pasul pentru care te pregatesti inca de la inceputul toamnei. Indiferent despre ce este vorba, pastreaza-ti calmul si actioneaza asa cum ai planuit. Vei vedea cat de simplu va fi. Nu merita sa amani atat...

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Fecioara

A trecut ceva de la ultima vacant si te simti obosit. Ai sta si azi toata ziua tolanit, ori sa iesi cu prietenii, dar sa scapi de munca macar cateva ore…. Mai ai putina rabdare, vin Sarbatorile!

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Balanta 

Te confrunti cu o problema in relatie si nu stii cum sa o rezolvi. Ceva din ceea ce ai spus l-a suparat pe partenerul de viata. Degeaba iti ceri scuze, nu ai nicio sansa sa te ierte doar cu atat. Gaseste o solutie, fii creativ.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Scorpion

Apare o schimbare in viata ta. Chiar daca e una mica, tot te afecteaza. Urmeaza sa faci ceva nou si ai emotii. Asa e la in orice inceput si asta este si farmecul. Dupa ce va deveni o rutina, vei spune ca te plictisesti.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Sagetator

Nu-ti neglija sanatatea. Nu ar strica sa faci un control medical general, mai ales ca e ceva vreme de cand nu ai mai calcat intr-un cabinet medical. In privinta profesiei, lucrurile merg din ce in ce mai bine.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Capricorn

Chiar daca esti foarte prins cu munca, ia o pauza astazi si indreapta-ti atentia si asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tau. Daca ii esti alaturi in aceste momente, ii va fi mult mai usor.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Varsator

Ti se face o propunere. Ceva ce are legatura cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e ca implica si o investitie financiara din partea ta. Cantareste bine informatiile si gandeste-te si pe termen lung.

HOROSCOP 20 decembrie 2018 - Pesti

Ai parte de o zi cu adevarat linistita. Nu se intampla nimic notabil, nici la job, nici acasa. Doar partenerul este mai agitat. Daca nu se va linisti in scurt timp, iti va transmite si tie starea. Vezi, poate poti sa il ajuti cu ceva.

Comenteaza