HOROSCOP 20 noiembrie 2023

HOROSCOP 20 noiembrie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 20 noiembrie 2023.

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2023 spune că nativii zodiacului au nevoie de mai multă încredere în propria persoană ca să acționeze în consecință. Zodiile trebuie să lase teama deoparte și să se avânte către necunoscut ca să facă față evoluției, relatează catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

S-ar putea să primești un mic semn de apreciere de la un om drag inimii tale. Fiecare gest mic contează, Berbec. Așa că numără-ți binecuvântările, indiferent cât de mare sau mic este un act de caritate. Oamenii care țin cu adevărat la tine sunt și cei care contează și ar trebui să fie în viața ta.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În următoarele câteva zile, este posibil să experimentezi un sentiment extrem de chimie sau de scop în viață. Pentru tine, poate exista o singură modalitate de a afla unde va duce călătoria: să urmezi calea și să vezi. Bazează-te mai mult pe intuiția ta și pe ceea ce simți că ți-ar bucura sufletul.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele sunt în favoarea ta pentru că închiderea vine cu ceva magie, datorită lui Uranus în Taur. Un cuvânt sau o acțiune îți poate deschide ochii. Sfârșiturile pot fi așa, bruște și surprinzătoare. Uneori, acestea sunt cele mai bune pentru că te obligă să te miști într-o direcție pe care altfel nu ai fi luat-o în considerare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna în armonie cu Marte este perfectă pentru a dansa toată noaptea, a ieși în oraș și a savura un burger. Dacă îți place să patinezi sau să joci minigolf, partea ta atletică și mai competitivă va reuși să ia iasă la iveală. Distracția este la ea acasă în această perioadă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este o idee bună să ai un partener de responsabilitate, iar o mulțime de aplicații îți permit să faci acest lucru fără nicio taxă. Încearcă aplicația de sănătate de pe telefonul tău mobil pentru a împărtăși ceea ce faci și a vedea cum se descurcă prietenii tăi. Discuția cu ei te poate ajuta mai mult atunci când nu mai ai motivație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este prietenia ta sau ego-ul tău? Preferi să fii singură sau să ai alături pe cineva cu care să discuți la nevoie? Dacă ai nevoie de permisiunea de a-ți înghiți mândria pentru a flutura steagul alb al capitulării, tranzitul pe Marte este trigonul Neptun. Fii un făcător de pace și îngroapă cât mai repede securea războiului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru încă șapte zile, Soarele va tranzita prin sectorul investițiilor personale. În timp ce vorbește cu Neptun în sectorul tău de fitness, ai grijă de tine în felul în care ai vrea să o faci dacă banii nu ar fi o problemă. Încrederea ta te va răsplăti mai târziu cu rezultate ce îți vor bucura sufletul.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai oameni în jur care pare că vor să vorbească despre viața ta. Dacă nu te deranjează, te poți deschide și îți poți împărtăși inima fără rușine. Anticipează scenariul exemplar în care experiențele tale și ale altora se intersectează perfect. Poate nu știi cine, când, ce sau cum, dar această zi poate aduce surprize care îți ușurează sarcina și îți fac inima să salte de bucurie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru astăzi, imaginează-ți casa în care vrei să locuiești și tot ce ai face în timpul rutinei tale zilnice. Simte această proiecție adânc în inima și mintea ta, de parcă ați putea să fii acolo! Aceste gânduri pot planta semințele realității tale supreme, ajutându-te să visezi un vis care în sfârșit se împlinește.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai nevoie de oameni în viața ta care să te conducă să crești. Alege să petreci timp în jurul oamenilor făcând ceea ce ai vrea să faci într-o zi. Dacă nu ai pe nimeni în viața ta în acest moment care să se potrivească personal cu această definiție, selectează specialiști din mediul online care te pot ajuta să o faci.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Colegii care lucrează doar pentru un salariu și par să aștepte weekendul te pot demotiva. Cu toate acestea, cu cât muncești mai mult, cu atât te face să arăți mai bine pentru cei care iau decizii. S-ar putea să demonstrezi abilități de conducere și să fii promovată pentru că oferiț mai multă valoare decât restul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vizitează un nou restaurant care servește preparate pe care nu le-ai încercat niciodată până acum. Urmărește un film cu subtitrarea activată. Ia în considerare călătoriile viitoare și mergi în locuri în care nu ai mai fost niciodată. Dacă nu poți călători în curând, citește despre alte țări și vezi cum te influențează expunerea la stilul lor de viață.

Etichete
Comenteaza