HOROSCOP 21 ianuarie 2022

HOROSCOP 21 ianuarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 21 ianuarie 2022.

Berbec

Urmeaza cateva zile in care se pot intampla lucruri care vor marca relatia pe care o ai cu persoana iubita. Depinde de amandoi in ce directie vreti sa mearga povestea voastra...

Taur

In ultima vreme parca nu mai ai rabdare. Vrei raspunsuri pe loc, vrei rezultate imediate, nu vrei sa dai explicatii... Ceva te zoreste si nu stii ce. Poate esti doar surmenat.

Gemeni

Ai fost foarte ocupat si ai uitat de promisiunea facuta unei persoane din familie. Trebuia sa o ajuti sa faca ceva, insa ai uitat si ai lasat-o sa se descurce. Gaseste repede o varianta pentru a te revansa.

Rac

Ai avut cateva zile pline. Partenerul nu te intelege si iti reproseaza ca nu te ocupi de el. Fa-ti timp zilele astea si petreceti mai mult timp impreuna, ca pe vremuri.

Leu

Termini saptamana cu o veste buna. Este ceva legat de locul de munca si proiectul la care lucrezi de cateva saptamani. Te bucuri enorm ca nu o sa fii nevoit sa lucrezi prea mult in perioada care urmeaza.

Fecioara

Acasa apar cateva modificari care te incanta. De mult timp asteptai din partea partenerului sa faca asta. Acum ai loc pentru ceea ce doresti sa achizitionezi.

Balanta

Esti foarte deranjat de micile barfe de la job si vrei sa le pui punct. Iei o atitudine serioasa si spui ceea ce te nemultumeste. Initial te lovesti de reactii neplacute, insa apoi o sa fii mai respectat.

Scorpion

La munca ai parte de o atmosfera chiar placuta, insa acasa tensiunea e tot mai mare din cauza unei rude care se cam baga in viata ta. Vorbeste deschis despre ceea ce te deranjeaza.

Sagetator

Nu este vorba despre ceva grav, dar iti va ocupa toata ziua - de dimineata vei fii foarte agitat, telefoanele vor suna incontinuu si vei avea mult de alergat.

Capricorn

In sfarsit, stii ce ai de facut! In urma unei discutii sincere iei cateva decizii impreuna cu partenerul de viata. Fiecare si-a spus parerea si apoi v-ati hotarat.

Varsator

Primesti o suma de bani. Poate fi vorba despre o prima sau despre o suma pe care ai imprumutat-o acum ceva timp. Te bucuri ca in acest fel o sa iti poti satisface un moft.

Pesti

Nu accepti faptul ca nu iti iese proiectul asa cum sperai. Te dai peste cap ca sa iti pui in ordine ideile, in asa fel incat sa iasa totul cum vrei. O sa ai parte de succes, insa dupa multe ore de munca.

Comenteaza