HOROSCOP 21 octombrie 2021

HOROSCOP 21 octombrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 21 octombrie 2021.

Berbec

Nu-i ignora pe cei din jurul tău, consultă-i înainte de a lua decizii. S-ar putea crede că vrei să te izolezi. Fă-ţi timp să mai ieşi în lume, întâlneşte-te cu prietenii.

Taur

A venit vremea să faci puţină ordine în viaţa ta. Nu mai lăsa totul la întâmplare. Poate fi un moment bun pentru schimbări. Cere sprijinul partenerului de viaţă, vei vedea că se va oferi să te ajute.

Gemeni

Eşti foarte creativ astăzi. Ai idei originale, interesante, ce pot stârni admiraţia şi aprecierea celorlalţi, aşa că nu te sfii să le faci cunoscute. Ia-o încet, poţi începe cu cele mai "cuminţi" propuneri.

Rac

Nu ai chef de nimeni şi de nimic, astăzi. Te simţi epuizat şi eşti tentat să îţi închizi telefonul şi să te odihneşti. Poate că nu ar strica să munceşti mai puţin. Ia-ti o mică pauză.

Leu

Nu mai mergi cu plăcere la muncă. De un timp ai impresia că şeful are ceva cu tine. Cu toate că te străduieşti ca totul să meargă bine, mereu pare nemultumit. Colegii spun că ţi se pare. Ia-ti câteva zile libere şi odihneşte-te.

Fecioara

Te-ai înhămat la mai multe proiecte odată şi acum iţi vine să renunţi la o parte din planuri. Nu te grăbi, ia-le pe rând, cu răbdare. S-ar putea să apară un ajutor neaşteptat din partea cuiva din anturaj

Balanta

Ţi se reproşează că eşti foarte sensibil la critici. Aşa şi este, mai ales când acestea vin tocmai din partea celor la care ţii cel mai mult. Discută cu ei despre asta, precis nu sunt rău intenţionate...

Scorpion

Astăzi se arată o zi foarte încărcată, fie la birou, fie acasă. Nici nu mai ştii pe ce să pui mâna prima dată. Lasă mândria deoparte şi cere ajutorul cuiva.

Sagetator

Ai mici probleme de sănătate care te îngrijorează de ceva timp. Nu mai amâna vizita la medic. Trebuie să te linişteşti, aşa că fă-ţi timp pentru un consult.

Capricorn

Ai bani şi vrei să faci nişte schimbări, poate nişte haine noi, sau mobila din casă ori, de ce nu, să-ti iei o nouă maşină. Discută şi cu partenerul de viaţă, vezi ce părere are...

Varsator

Eşti puţin cam agitat astăzi. Şeful consideră că nu ai facut ceva aşa cum ţi-a cerut şi îţi cere să refaci. Nu ai avea nimic împotrivă, dar asta înseamnă că trebuie să rămâi peste program...

Pesti

Nu te lăsa copleşit de treburile care s-au acumulat la serviciu ori acasă. Dacă te poţi organiza, vei vedea ca reuşeşti să le rezolvi pe toate în timp util. Nu uita că şi mâine e o zi!

 

loading...
Comenteaza