HOROSCOP 22 aprilie 2022

HOROSCOP 22 aprilie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 22 aprilie 2022.

Berbec

Ziua incepe destul de bine. Vei primi o veste care o sa iti ofere mai multa incredere in tine. Acum poti fi sigur ca te vei descurca cu ceea ce ai primit de facut. 

Taur

Ceri ajutorul cuiva pentru a duce la bun sfarsit o activitate, insa solicitarile tale ajung sa ii deranjeze pe ceilalti. Invata sa te descurci si singur pentru ca, uneori, n-ai de ales.

Gemeni

Partenerul de viata ti-a facut o surpriza si nu vrei sa ramai mai prejos. Asa ca incearca sa aflii ce isi doreste. Pregateste-ti si cardul de cumparaturi.

Rac

Afli ceva despre o persoana din anturaj si nu iti vine sa crezi. Acum iti dai seama ca nu trebuie sa ai prea multa incredere in persoanele pe care nu le cunosti prea bine.

Leu

Zilele acestea mai multe rude isi anunta vizita. Nu esti prea incantat, pentru ca nu ai prea avut timp de pregatiri... Hai, lasa, nu mai pierde timpul, fa-ti un plan si pune-te pe treaba!

Fecioara

Apare o problema si ai nevoie urgenta de niste bani. S-ar putea sa fi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Ai grija, insa, la cine apelezi, nu ar fi de dorit sa afle toata lumea despre asta.

Balanta

In ultimele zile ai depus un efort marit pentru a duce la bun sfarsit o sarcina si acum a venit momentul sa te relaxezi. Deschide fereastra, respira aer curat, da drumul la muzica, cheama-ti niste prieteni...

Scorpion

Ar fi trebuit sa rezolvi ceva pentru partenerul de viata, insa timpul petrecut in plus la slujba, nu ti-a permis. Gandeste-te cum pui problema, altfel risti sa-ti petreci toata seara bombardat cu reprosuri.

Sagetator

Deschide bine ochii la ceea ce mananci, pentru ca te paste o problema digestiva. Nu ti-ar strica nici ceva mai mult sport.

Capricorn

Astazi te contrazici cu toti. Nimeni nu iti intra in voie, orice ar face. Realizezi ca gresesti doar cand vezi ca toti iti intorc spatele. Ai grija, risti sa ramai singur toata ziua.

Varsator

Dispui de o mica suma si nu te poti abtine sa nu-ti suni imediat prietenii sa iesiti in oras. Ca sa fi sigur ca nu ramai fara bani când ti-e lumea mai draga, fi atent la cheltuieli.

Pesti

Ai terminat ceva ce iti dadea batai de cap de cateva saptamani. Acum poti sa te concentrezi asupra familiei, prea ai neglijat ce se intampla pe acasa.

 

Comenteaza