HOROSCOP 22 februarie 2021

HOROSCOP 22 februarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 22 februarie 2021.

Berbec

Incearca sa stai departe astazi de persoanele despre care stii ca nu te plac, pentru ca vor iesi scantei. Dupa-amiaza vei face un drum mai lung, asa ca vei ajunge acasa mai tarziu ca de obicei.

Taur

Indiferent cat de multa treaba ai, nu uita de programul stabilit cu partenerul de viata. Daca nu-i vei fi alaturi in dupa-amiaza asta, nu te mira de reactia radicala pe care o va avea fata de tine. Stii ca are o personalitate foarte puternica...

Gemeni

Ai parte de un mic incident la locul de munca, insa colegii te vor ajuta sa treci usor peste eveniment. Seara esti asteptat de partener cu o cina-surpriza si vei uita de toate neplacerile.

Rac

Niste probleme de sanatate iti cam dau batai de cap, asa ca nu ar fi rau sa faci un control sau niste analize. Ai grija la efortul pe care il depui, zilele astea. Iti place munca fizica, dar uneori exagerezi.

Leu

Ai avut o discutie in contradictoriu cu cineva drag si acum regreti tot ce ai spus. Vrei sa pui mana pe telefon si sa explici situatia. Asculta sfatul cuiva mai in varsta din familie si lasa sa treaca cateva zile. Poate nici nu va mai fi cazul sa intervi.

Fecioara

De dimineata cazi pe ganduri si incepi sa iti pui tot felul de intrebari existentiale. Te aduce seful cu picioarele pe pamant. Vrea sa stie care este situatia proiectului de care te ocupi, mai ales ca se aproprie termenul limita.

Balanta

Te simti foarte obosit, desi saptamana e abia la inceput. Ar fi bine sa faci si tu o pauza. Una de cateva zile. Ia-ti partenerul de viata si plecati undeva sa va relaxati. Proiectele de la job mai pot astepta sau, daca nu, roaga pe cineva sa te inlocuiasca.

Scorpion

Vei avea parte de o zi pe placul tau, mai ales ca seara o petreci alaturi de cei dragi din familie. La locul de munca va fi putina agitatie, dar ceea ce se intampla nu te priveste pe tine.

Sagetator

Saptamana incepe cu un moment special din punct de vedere profesional. Vei fi invitat sa participi de dimineata la o sedinta care are va avea urmari importante pentru cariera ta.

Capricorn

Cineva iti da un sfat legat de o afacere. Totul pare in regula, dar nu ai banii necesari. Te si gandesti la un imprumut, insa nu te grabi, mai fa odata toate calculele.

Varsator

Te trezesti greu, de dimineata, si vei avea nevoie de mai multa cafea decat de obicei ca sa te simti capabil sa incepi munca. In cateva ore totul intra in normal, mai putin seful care pare sa nu fi avut un weekend reusit...


Pesti

Ai grija ce faci cu banii zilele astea, pentru ca s-ar putea sa apara niste cheltuieli neprevazute si nu ai vrea sa te prinda cu portofelul gol. Oricat te-ar tenta, evita achizitiile scumpe. 

Comenteaza