HOROSCOP 22 ianuarie 2019

HOROSCOP 22 ianuarie 2019

HOROSCOP 22 ianuarie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 22 ianuarie 2019.

Berbec

Niste mici probleme financiare te fac sa stai toata ziua incruntat. Vrei sa gasesti repede o solutie, dar nu iti vine nicio idee. Ceea ce iti va propune partenerul te va uimi: cat de simplu era...

Taur

De ceva vreme tot astepti momentul potrivit pentru a face unele investitii. Se pare ca a sosit. Ai grija, insa, cu cine te asociezi. Gandeste-te bine acum ca sa nu regreti mai tarziu.

Gemeni

Esti incantat. Ai primit un cadou pe care ti-l doreai de multa vreme. Nici nu se putea o surpriza mai placuta. Nu-ti mai poti desprinde privirea de la ceea ce acum iti apartine...

Rac

Esti agitat. Urmeaza sa ai o intalnire importanta si te grabesti sa nu intarzii. Viitorul tau profesional poate depinde de asta. Vrei sa ajungi la timp pentru a face o impresie buna.

Leu

Trebuie sa pleci la drum, dar parca ai mai fi lenevit putin. Bea o cafea sa reusesti sa te trezesti. Nu uita sa iei cu tine tot ceea ce trebuie si nu te grabi.

Fecioara

Nu te lasa descurajat de faptul ca ieri nu ti-a mers ceva chiar asa cum trebuia. Mai incearca si azi, daca e nevoie, si maine. Vei vedea ca pana la urma o sa reusesti.

Balanta

Iti doresti foarte mult ceva si vrei sa poti obtine imediat. Pentru asta trebuie sa faci niste sacrificii. Pune in balanta ceea ce ai de castigat, cu ceea ce ai putea avea de pierdut, pentru ca s-ar putea ivi unele discutii in familie.

Scorpion

Simti ca lucrurile incep sa se aseze din punct de vedere profesional. Ti se ofera multe proiecte si le accepti, atras fiind de partea financiara. Ai grija sa nu neglijezi celelalte aspecte ale vietii.

Sagetator

Atmosfera de acasa nu-ti este, astazi, tocmai pe plac. Mai stai cateva ore la munca sau iesi cu prietenii in oras. S-ar putea sa reusesti sa eviti o discutie neplacuta care are loc in familie.

Capricorn

Vrei sa faci un bine si te straduiesti sa-i explici cuiva ca drumul pe care a luat-o este unul gresit. Dupa o vreme realizezi ca nici macar nu te-a ascultat. Mai bine iti vedeai de problemele tale.

Varsator

Un prieten iti cere o favoare, insa nu prea ai timp sa te ocupi astazi si, poate, nici maine... Incearca, totusi, sa faci cumva. Intinde-i o mana de ajutor. Gandeste-te, si tu ai putea ajunge candva in situatia asta.

Pesti

Astepti cu nerabdare un eveniment ce se apropie, dar in acelasi timp esti emotionat pentru ca vrei ca totul sa iasa impecabil. Stii ca mai ai foarte mult de munca, asa ca va trebui sa anulezi o intalnire programata pentru seara.

Comenteaza