HOROSCOP 23 decembrie 2022

HOROSCOP 23 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru vineri, 23 decembrie 2022.

Berbec

Partenerul de viata planuieste ceva special. Banuiesti despre ce ar putea fi vorba, insa seara o sa ai o surpriza pentru ca nu era ceea ce credeai tu, ci ceva si mai frumos.

Taur

Termini saptamana cu o veste buna. Este ceva legat de locul de munca si proiectul la care lucrezi de cateva saptamani. Te bucuri enorm ca nu o sa fii nevoit sa lucrezi prea mult in perioada de sarbatori.

Gemeni

Daca locuinta ta ar putea sa vorbeasca, ar urla de suparare. Ai neglijat foarte mult timp activitatile casnice. Este nevoie sa faci ordine, pentru a nu ajunge sa te certi cu familia doar pentru acest motiv.

Rac

Esti incantat de ceea ce urmeaza sa faci astazi. Este o activitate pe placul tau si asteptai de multa vreme sa o pui in practica. Nu te-ar deranja nici daca ai fi nevoit sa ramai peste program la munca.

Leu

Ai de rezolvat o multime de nimicuri ce iti vor ocupa toata ziua. Te superi ca nu ai timp sa te ocupi de ceva cu adevarat important. Daca trece de pranz si nu ai inceput sa lucrezi la ce voiai, las-o pe dupa Sarbatori...

Fecioară

Primesti o suma de bani. Poate fi vorba despre o prima sau despre o suma pe care ai imprumutat-o acum ceva timp. Te bucuri ca in acest fel o sa iti poti satisface un moft.

Balanţă

Intampini cateva probleme cu sefii pentru ca nu ai facut la timp ceea ce te-au rugat. Ai crezut ca stii cand trebuie sa te apuci de treaba, insa te-ai inselat si ai necazuri. Data viitoare sa ii asculti.

Scorpion

Daca nu iti place ceva, spune. Ai pretentia ca cei din jurul tau sa ghiceasca ceea ce te multumeste si ceea ce nu. In realitate, lucrurile nu stau in felul acesta, asa ca vorbeste atunci cand trebuie.

Săgetator

Acasa au loc cateva modificari care te incanta. De mult timp simteai nevoia de o modificare, fie ea si a mobilei. O sa ai loc pentru ceea ce doresti sa achizitionezi.

Capricorn

O zi buna pentru investitii. Gandeste-te bine la ceea ce vrei sa faci cu banii tai, dar consulta-ti si partenerul. In loc sa achizitionezi un lucru banal, mai bine fa ceva pentru viitor.

Vărsător

Micile barfe de la birou te deranjeaza si vrei sa le pui punct. Iei o atitudine serioasa si spui ceea ce te nemultumeste. La inceput te lovesti de reactii neplacute, insa apoi o sa fii mai respectat.

Peşti

Esti foarte eficient si termini rapid treaba. Apoi o sa te cam plictisesti la birou, insa gasesti repede ceva de facut. De data asta te ocupi de ceva personal.

Comenteaza