HOROSCOP 23 iulie 2019

HOROSCOP 23 iulie 2019

HOROSCOP 23 iulie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 23 iulie 2019.

Berbec

Ai impresia ca nimic nu iti va merge bine astazi din cauza unei persoane care te-a lasat balta in ultimul moment. Pana la urma iti dai seama ca ai la cine sa apelezi, asa ca totul se se termina cu bine.

Taur

Daca nu te grabesti risti sa intarzii la o sedinta foarte. Sefii te asteapta sa discutati despre un proiect pe care urmeaza sa-l coordonezi. Nu-i dezamagii, fa tot posibilul sa fii acolo la timp.

Gemeni

Esti foarte solicitat la job, insa nu te poti plange pentru ca ai profitat din plin de zilele de weekend si esti relaxat. Totusi, ai grija in ce proiecte te bagi, pentru ca risti sa te aglomerezi si sa nu mai ai timp si de tine.

Rac

Agitatie, drumuri de facut si acte de semnat. Cam asa arata ziua de astazi. Abia pe seara o sa prinzi un moment de pauza. In viata personala, ai grija la unele persoane care isi cam baga nasul in relatia ta cu persoana iubita.

Leu

Esti intr-o forma buna astazi, asa ca cei pe care-i intalnesti nu scapa prea usor de tine. Ai chef de vorba si esti in stare sa palavragesti ore in sir. Ai grija sa nu-i deranjezi si pe cei de la munca. Nici nu stii de unde apar carcotasii...

Fecioara

Vrei o pauza. De atata munca nu ai timp nici sa iti pui ordine in idei. Stii ca sefului nu-i pasa daca ai fost sau nu in concediu, ci cand vei finaliza proiectul cu care te preseaza. Daca vrei sa nu ai probleme, roaga pe cineva sa te ajute.

Balanta

Incerci sa nu mai iei in seama persoanele care te enerveaza. Mereu ti-a pasat de ceea ce spun cei din jur, insa acum constati ca a fost o greseala. A venit momentul sa faci doar ceea ce iti place fara sa te gandesti la parerea celorlalti. Nu mai apleca mereu urechea la gura lumii.

Scorpion

Ai uitat ca ceea ce aveai de facut era urgent si ai acum nu stii cum sa-ti repari greseala. Adapteaza totul din mers, sigur exista o solutie. Asteapta-te la reprosuri din partea unei persoane apropiate.

Sagetator

Cei din jurul tau pun la punct o mare surpriza pentru tine. Inca de dimineata vei fi in centrul atentiei si o sa ai ocazia sa faci ceva ce iti doreai de mult timp sa faci. Orice ar fi, nu exagera!

Capricorn

Ai foarte multa treaba si simti ca nu faci fata... Daca te organizezi vei reusi sa te ocupi de tot ceea ce ai de facut, inainte de a intra in criza de timp.

Varsator

Este o perioada mai libera la locul de munca, asa ca iti permiti sa rasuflii putin. Ai timp sa te concentrezi si asupra vietii personale. Te gandesti sa-i faci o surpriza partenerului de viata, mai ales ca se apropie un eveniment important pentru voi.

Pesti

Instinctul si inteligenta te vor ajuta azi sa iesi cu bine dintr-o situatie mai complicata la prima vedere. Spre seara primesti o invitatie la un eveniment pe care nu vrei sa-l ratezi.

 

 

Comenteaza