Horoscop 23 iulie. TREI ZODII au noroc la bani în acest weekend

Horoscop 23 iulie. TREI ZODII au noroc la bani în acest weekend

Horoscopul pentru 23 iulie 2022 aduce vești bune pentru mulți nativi din zodiac.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec
Astăzi faci declarații partenerului, iar în sfera socială ieși în evidență prin cunoștințele și experiența acumulată. Vrei să-ți impresionezi prietenii și partenerul. Dacă ești singur, ai toate șansele să faci niște cuceriri.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur
Se anunță o zi cu cheltuieli, cel mai probabil pe cadouri pentru o persoană importantă din viața ta sau prietenii te deleagă să cumperi un cadou. Totodată, contextul astral este favorabil negocierilor și încheierii unor noi contracte. Dacă participi la un eveniment și cunoști persoane noi, acesta s-ar putea să te invite la niște discuții profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni
Se anunță o zi în care te simți bine și vrei să beneficiezi de această stare, să te bucuri de viață și de prezența unor persoane importante în viața ta. Vorbești mult, iei legătura cu persoane cu care nu ai mai ținut legătura și te faci remarcat.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac
Astăzi s-ar putea să-ți surprinzi partenerul pentru că te trezești de dimineața și îi propui să plecați până seara sau poate tot weekendul la mare sau la munte. Ești mare amator de vacanțe, iar partenerul nu-ți poate rezista, așa că se conformează.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu
Posibil astăzi să ai parte de niște surprize de la prieteni sau poate tu ești cel care se ocupă de organizarea unei petreceri surpriză. Distracția este garantată, așa că nu-ți mai rămâne decât să convoci pe toată lumea.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară
Ultimele evenimente de la serviciu ți-au dat viața peste cap, pentru că volumul de muncă a crescut și nu mai ai deloc timp pentru tine. Astăzi, însă, ai o revelație și găsești soluția sau o cale de mijloc, în care să fii și tu mulțumit și șefii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță
Deși îți doreai o schimbare profesională și aceasta a venit mai repede decât te așteptai, astăzi ai impresia că poate era mai bine să analizezi temeinic, să nu faci pasul. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să înțelegi că aveai nevoie de această schimbare și să vezi lucrurile și din altă perspectivă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion
Se anunță o zi cu multe cheltuieli. Mergi la shopping cu intenția să cumperi un cadou, dar vei veni cu produse vestimentare și pentru tine. Nu poți rezista unor oferte, așa că depășești bugetul cu mult. Acum trebuie să-ți reorganizezi cheltuielile până la salariu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător
Se anunță o zi favorabilă pregătirilor pentru o plecare în vacanță. Pui la punct ultimele detalii și te sfătuiești cu partenerul, să aveți și un plan de rezervă, în caz că apar evenimente neprevăzute. Ești optimist că nimic nu vă poate strica concediul și aștepți din plin zilele în care să te poți relaxa.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn
Din punct de vedere financiar te poți considera norocos în perioada aceasta, pentru că astrele sunt de partea ta, iar aspectul armonios, care se formează astăzi, îți aduce niște sume de bani de la familie sau din administrarea unui imobil.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător
Astăzi ai putea să profiți de șansele care ți le oferă trigonul dintre Mercur din casa relațiilor cu Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, să-ți rezolvi unele probleme de comunicare sau financiare, pe care le-ai tot avut în raport cu partenerul de cuplu.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești
Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni locative sau care privesc pe unul dintre părinți. Dacă asculți cu mai mare atenție ce au de spus și ceilalți membri ai familiei, s-ar putea să găsiți mai repede o soluție la o problemă.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza