HOROSCOP 23 iunie 2021

HOROSCOP 23 iunie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 23 iunie 2021.

Berbec

Ai succes în afaceri şi te descurci şi cu treburile casnice. Schimbările pe care intenţionezi să le faci în jur, atât la birou, cât şi acasă te vor ţine destul de ocupat zilele astea.

Taur

Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii şi nici pentru afaceri. Nu reuşeşti să comunici exact ceea ce îţi doreşti. Pe plan sentimental, însă, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Gemeni

Dimineaţă te întâlneşti cu o cunoştinţă pe care nu ai mai văzut-o de mult şi te pomeneşti invitat la o petrecere... Du-te, nu ezita, vei cunoaşte persoane interesante.

Rac

Simţi nevoia unei schimbări în relaţia sentimentală. Vei discuta după-amiază cu partenerul, despre asta, şi veţi ajunge să vă dezvăluiţi nişte secrete unul, altuia. Acum, parcă sunteţi mai apropiaţi...

Leu

Dimineaţă eşti pus pe fapte mari şi îţi asumi o serie de riscuri pentru a rezolva nişte probleme legate de casă. Partenerul de viaţă te va susţine.

Fecioara

O zi bună pentru a face schimbări în casă. Te apuci de reparaţii, reamenajări sau zugrăvit. Roagă-ţi nişte prieteni să te ajute, altfel va dura o veşnicie.

Balanta

Nu-ţi fă planuri stricte pentru azi! Este puţin probabil să le poţi respecta. De dimineaţă ai de alergat pentru a rezolva nişte probleme ale partenerului de viaţă şi nu vei mai avea timp de nimic.

Scorpion

Ai multe idei constructive, pe care vrei să le discuţi şi cu cei apropiaţi. O femeie mai în vârstă din familie îţi va face o surpriză plăcută, oferindu-ţi sprijin financiar şi moral.

Săgetător

Eşti atât de preocupat de problemele profesionale, încât ai tendinţa să-ţi neglijezi partenerul. Nu este o zi bună pentru afaceri. Rişti să pierzi o sumă importantă.

Capricorn

Astăzi nu este indicat să te implici în activităţi importante. Dacă ai ocazia să petreci seara împreună cu partenerul de viaţă, ar fi bine să nu eziţi.

Vărsător

Dimineaţă eşti plin de energie şi foarte optimist. Ai convingerea că nimic nu îţi poate sta în cale şi te implici în orice, fără să stai prea mult pe gânduri. Vei regreta mai târziu, când vei constata că trebuie să faci ore suplimentare.

Pești

Chiar dacă ai multă treabă, nu-ţi fă griji. Dacă nu reuşeşti să termini ce ţi-ai propus, ai în jur câţiva colegi de treabă, gata oricând să îți sară în ajutor. Bineînțels, rămâi dator...

 

loading...
Comenteaza