HOROSCOP 23 mai 2021

HOROSCOP 23 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 23 mai 2021.

Berbec

Esti nevoit sa faci fata unei situatii mai delicate. Chiar daca nu iti face placere sa stai in preajma unei persoane, azi nu ai de ales... Cel putin incearca sa nu lasi sa se vada adevaratele sentimente.

Taur

Fii atent la cheltuielile pe care le faci astazi, altfel poti ajunge sa fi nevoit sa ceri bani cu imprumut. Incearca sa faci putina economie, ia-ti doar strictul necesar.

Gemeni

Ai in fata o zi libera si crezi ca o sa reusesti sa faci doar ce vrei tu. Nu va fi chiar asa de simplu pentru ca cineva iti incurca planurile. Asta e, va trebui sa faci niste schimbari. 

Rac

Se anunta o zi plina. Chiar daca la inceput nu pare mare lucru, ceea ce urmeaza sa se intample te epuizeaza destul de rapid. Profita de cele cateva ore mai libere sa te odihnesti.

Leu

O zi plina de evenimente. Chiar daca nu stii cum sa faci fata la toate, nu eziti sa intri exact in mijlocul actiunii. O sa revezi si cateva persoane despre care nu mai stiai nimic de ani de zile.

Fecioara

Azi ai chef sa lenevesti. Iti permiti sa dormi cat vrei, pentru ca ai terminat tot ce aveai de facut. Nimeni si nimic nu te poate obliga sa te ridici din pat. Oare?

Balanta

Daca sambata nu ai avut parte de momente iesite din comun, astazi vei fi luat prin surprindere de o intamplare. Vei fi uimit de reactia unor persoane din anturaj. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva.

Scorpion

Astazi participi la un eveniment in familie si pui la cale o surpriza pentru cineva apropiat. Ai ceva de lucru daca vrei ca succesul sa fie garantat. Si va fi...

Sagetator

Esti obosit si vrei sa stai acasa astazi, dar prietenii ti-au facut deja program si nimeni nu accepta un refuz. Chiar daca la inceput te pornesti greu, in final nu vei regreta deloc. 

Capricorn

Ultima perioada ai dedicat-o mai mult muncii, decat partenerului, dar a venit timpul sa-i arati persoanei iubite ca este, totusi, prioritatea ta. Astazi pare a fi o zi potrivita pentru un program doar in doi.

Varsator

Te intalnesti cu persoane din acelasi domeniu cu tine. Nu te poti abtine si discuti doar probleme legate de profesie. Vei primi reprosuri din partea cuiva din familie.

Pesti

Nu insista in disputa care a inceput ieri de la o mica neintelegere. Exista riscul sa scape de sub control si sa duca la o separare pe care ai regreta-o. Ar fi bine sa lasi deoparte orgoliile!

Comenteaza