HOROSCOP 23 noiembrie 2020

HOROSCOP 23 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 23 noiembrie 2020.

Berbec

Te încearcă azi tot felul de sentimente, dar le stăpâneşti destul de bine şi nu le laşi să te copleşească. Cu toate acestea, ele pot fi obositoare pentru tine dacă nu încerci să le înţelegi rostul şi sursa, mai ales într-o perioadă ca aceasta care ne pune la încercare din punct de vedere emoţional şi sentimental. În cazul în care te simţi copleşit(ă) în anumite momente, s-ar putea să te ajute dacă vorbeşti cuiva de încredere despre gândurile care te frământă în această perioadă. În felul acesta, îţi vei face ordine în minte şi în suflet şi îţi menţii stabilitatea.

Taur

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile de comunicare şi colaborare. Activezi cel mai bine în cadrul grupurilor, atunci când îţi investeşti timpul şi energia în a atinge obiective comune cu cei din jur. Profită de oportunitate aşadar să te ocupi astăzi de iniţiativele care te aduc aproape de ceilalţi, precum colegii de muncă, finanţatorii şi colaboratorii. Dacă nu te afli încă în faza de a implementa sau de a extinde un proiect, profită de contextul cosmic pentru a organiza dezbateri, brainstorming-uri sau simple discuţii pe această temă. Vor da naşte cu siguranţă unor idei care merită toată atenţia în viitorul apropiat.

Gemeni

Prima zi a acestei săptămâni s-ar putea să te surprindă cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a bunurilor ori a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. S-ar putea să fie vorba despre un proiect suplimentar la serviciu sau de unele sarcini de lucru adiţionale oferite de conducere sau de vreun superior cu care te înţelegi mai bine. Oricum, se anunţă rost de ceva bani în plus la salariu. Cei(le) mai norocoşi(se) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea alege chiar cu o mărire de salariu sau cu un bonus pe baza unor eforturi mai vechi.

Rac

Eşti într-o dispoziţie foarte bună la începutul acestei săptămâni. Poate că de oboseala fizică nu ai apucat să scapi de tot, dar de cea mentală eşti la adăpost. Ai o minte ageră şi te prinzi repede în legătură cu situaţiile pe care le experimentezi astăzi. În felul acesta, nu îţi scapă nicio oportunitate să întorci în favoarea ta circumstanţele prezente. De exemplu, nu îţi va fi deloc complicat să descoşi iţele unor probleme birocratice încurcate ori să îţi dai seama ce este de făcut în cazul unei călătorii despre care nu ştii exact dacă va avea loc până la urmă.

Leu

În familie, se întrevede o zi cu multe suişuri şi coborâşuri. În aparenţă, atmosfera este una liniştită, dar apar tot felul de semnale din interior sau din exterior că s-ar putea oricând ca lucrurile să se schimbe. Aşadar, fii pregătit(ă) pentru eventualitatea în care situaţia ar putea să o ia pe o curbă descendentă. În principiu, tu şi cei dragi vă înţelegeţi destul de bine, dar mai există şi circumstanţe sau subiecte unde vă este greu să ajungeţi la un punct de vedere comun sau la o strategie care mulţumeşte pe toată lumea. Compromisurile ajută în aceste momente mai tensionate.

Fecioară

Comunici astăzi foarte bine cu cei din jur, atât cu colegii de serviciu, cât şi cu partenerul. Există transparenţă şi disponibilitate către dialog pe ambele planuri, iar asta va conduce astăzi la conversaţii de pe urma cărora puteţi să extrageţi concluzii clare şi productive. După cum bine ţi-ai dat poate seama, aceasta este o zi propice în care să participi la şedinţe, audienţe, interviuri de anagajare sau negocieri. Te faci uşor înţeles(asă) şi îţi impui punctele de vedere fără prea mare greutate şi fără să dai impresia unei persoane agresive în felul în care dezbate idei mai dificile de dezbătut.

Balanţă

În plan financiar, s-ar putea să apară astăzi importante şanse de câştig. S-ar putea să vină prin intermediul unor activităţi extraprofesionale într-un alt domeniu de activitate sau în acelaşi câmp în care activezi, dar în afara serviciului oricum. Nu te gândi că este vorba de sume care te iau cu totul prin surprindere, dar s-ar putea să fie vorba oricum de un supliment care îţi cade bine şi te face să fii mai puţin îngijorat(ă) în legătură cu unele plăţi sau achiziţii pe care le ai de făcut în această săptămână. Profită oricum de oportunitate, chiar dacă timpul liber scade.

Scorpion

Începi săptămâna cu o dispoziţie bună şi asta se vede din modul în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Eşti jucăuş(ă) şi spontan(ă), dar şi afectuos(oasă), iar asta te ajută să menţii o conexiune bună cu ei la nivel sentimental. De asemenea, ar fi indicat astăzi să îţi faci timp pentru hobby-uri, mai ales dacă te aduc mai aproape de cei dragi. În felul acesta, te vei bucura şi de compania apropiaţilor, dar şi satisfacţia pe care ţi-o dau unele activităţi care realmente te inspiră. Încearcă să îţi cultivi starea de spirit şi în zilele care urmează.

Săgetător

În familie, se aşterne astăzi o stare de calm care nu prea îţi este familiară. Apreciezi momentele de linişte în raport cu cei dragi, dar acestea prevestesc unele situaţii tensionate care ar putea apărea cât de curând. Încearcă să nu agiţi apele prea tare, să nu fii tu cel(a) care stârneşte un foc din nimic. Intuiţia are dreptate când îţi spune că există motive de nemulţumire care ar putea dinamita atmosfera, dar ai grijă să faci slalom printre ele. S-ar putea ca dispoziţia rudelor să nu permită unele discuţii sensibile, care ar putea încinge tare spiritele cândva pe parcursul lor.

Capricorn

Ţi-ai făcut speranţe mari în legătură cu săptămâna aceasta şi cu planurile pentru azi inclusiv. În plus, ai alături de tine persoane care te susţin, care au ce să îţi ofere atât în materie de sfaturi care te-ar putea ajuta în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat, cât şi material poate, cum ar fi un împrumut. Nu te lăsa însă furat(ă) de entuziasm şi de premisele bune ale unui proiect sau ale unei colaborări. S-ar putea ca nu toate ideile care se vehiculează azi să fie fezabile, iar anumite intenţii ar putea să rămână doar la pragul de planuri.

Vărsător

La serviciu, te bucuri astăzi de un nivel ridicat de randament. Este ca şi cum nu este luni pentru tine; te organizezi bine şi un avânt de invidiat, iar asta te ajută să duci la bun sfârşit destul de repede activităţile de pe agenda acestei zilei. Ba chiar s-ar putea să te apuci şi de ele de mâine şi să faci un progres care ajunge să te surprindă până şi pe tine. În orice caz, îţi impui un ritm bun încă de la începutul săptămânii. Nu uita totuşi că trebuie să mai iei o pauză uneori, să nu te suprasoliciţi.

Pești 

Eşti într-o pasă destul de schimbătoare astăzi, dar dacă ai grijă să te înconjori de persoane pozitive şi frecventezi medii optimiste, vei reuşi să nu oscilezi în partea opusă cu dispoziţia. Aşadar, ţine de tine astăzi cum îţi controlezi sentimentele şi cât de mult de expui unor circumstanţe care ar putea să le facă să fluctueze prea mult. Încearcă să nu iei în nume personal gesturi sau vorbe care nu au fost ţintite cu intenţie rea împotriva ta. În caz contrar, s-ar putea să exagerezi dimensiunile unor situaţii şi să mergi prea departe. Ai nevoie de linişte şi echilibru acum.

Etichete
Comenteaza