HOROSCOP 24 martie 2021

HOROSCOP 24 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 24 martie 2021.

Berbec

Esti o persoana muncitoare si dedicata si te deranjeaza atunci cand nu iti sunt apreciate rezultatele asa cum ar trebui. Probabil nu esti in locul potrivit si nici nu te-ai aliat cu cine trebuie. Reorienteaza-te!

Taur

Trebuie sa ai mai multa grija la relatia cu partenerul de viata, care se simte cam neglijat si ia deja atitudine. Nu te lasa influientat de niste persoane pe care abia le-ai cunoscut, stii si singur ce ai de facut.

Gemeni

Dispui de multa energie si o iesire la putin sport in aer liber este exact ceea ce iti trebuia. Nu-ti neglija partenerul. Stii ca nu-i place sa intarzii prea mult.

Rac

Trebuie sa ajungi intr-un loc anume, insa din cauza slujbei nu o sa poti. O sa ratezi ceva organizat de o ruda si se va supara. Pregateste-te pentru reprosuri.

Leu

Pare incredibil, dar ai terminat proiectul care iti rapea tot timpul, iar acest lucru te face sa te simti foarte relaxat. Incepi sa iti faci planuri pentru un mic concediu. Il meriti din plin!

Fecioara

Ai avut o zi lunga la birou si ajungi acasa epuizat. Te asteapta o surpriza. O ruda a venit in oras cu treburi si va trebui sa o ajuti. Nu este tocmai genul de seara pe care ti-l doreai...

Balanta

Cineva care a gresit fata de tine te roaga sa il ierti. Este vorba despre o persoana foarte apropiata, dar nu stii daca o sa poti trece peste ce ti-a facut. O sa ai nevoie de cateva zile sa iti revi.

Scorpion

Esti obosit. Simti ca nu mai ai rabdare la locul de munca. De cand incepi programul si pana pleci ai senzatia ca timpul sta in loc. E bine ca ai observat, acum trebuie sa vezi ce este de facut.

Sagetator

Esti foarte precaut in tot ce faci, dar uneori e nevoie si de un pic de "nebunie". Lasa calculele si fa si tu ceva fara sa te gandesti prea mult la consecinte. Iesi din tipare, savureaza senzatia de libertate.

Capricorn

Nu mai pierde vremea cu treburi pe care le poti amana si apuca-te de lucru. Esti in mare intarziere cu un proiect care trebuia finalizat si nu poate nimeni sa te ajute. Poate obtii o amanare.

Varsator

Astazi te lasi molipsit de emisiunile in care toti gatesc si vrei sa dovedesti familiei ca si tu esti un adevarat chef in bucatarie. Vei avea nevoie de ceva rabdare sa cureti totul dupa ce vei fi terminat de gatit. Oricum, felicitari, s-a mancat tot!

Pesti

Te necajeste putin un picior. Ai facut o miscare gresita sau ai exagerat cu exercitiile. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita foarte mult ca sa nu agrevezi problema. N-ar strica chiar si un repaus la pat. Poate iti iei o zi libera...

Comenteaza