HOROSCOP 24 noiembrie 2022

HOROSCOP 24 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 24 noiembrie 2022.

Berbec

Nivelul tau de energie este foarte ridicat astazi, spre deosebire de cei din jur care tanjesc dupa zilele libere din weekend. Profita de asta cumva...

Taur

Daca nu esti pregatit pentru ceea ce te-a rugat un amic sa faci, spune-i cinstit! Nu incerca sa cauti scuze despre care oricine si-ar da seama ca nu sunt reale, deoarece s-ar putea simti jignit.

Gemeni

Iti doresti foarte mult sa achizitionezi ceva pentru partenerul de viata. Este vorba despre un lucru care i-ar usura foarte mult treaba. O sa ai de alergat pana o sa gasesti.

Rac

Esti foarte fericit. Afli ceva ce te poate scoate dintr-o incurcatura in care ai intrat in urma cu cateva luni. Vrei sa sarbatoresti.

Leu

Faci cateva greseli copilaresti si va trebui sa dai socoteala superiorilor. Data viitoare fii mai atent ca sa nu ajungi intr-o situatie similara.

Fecioară

Traiesti un sentiment foarte ciudat fata de partenerul de viata. Vrei sa ii faci o destainure, insa nu ai curaj. Iti va da un semn ca si el vrea sa purtati o discutie serioasa si totul va fi mai usor.

Balanţă

Iti faci de acum planuri pentru weekend. Vrei liniște! Ai de gand sa pleci din oras, sa fii cat mai departe de zgomotul strazilor.... Ai mare grija la vreme, pentru ca s-ar putea sa ai surprize.

Scorpion

Relatiile cu familie sunt din ce in ce mai bune dupa ce ai clarificat ceva ce reprezenta un factor de stres pentru toti din jur. Te simti usurat.

Săgetator

Fii ceva mai prudent, mai ales daca ceea ce faci implica si cheltuirea unor bani. Nu te gandi ca esti obligat sa faci asta, ci priveste lucrurile mult mai amplu.

Capricorn

Lipsa de bun simt a anumitor persoane te deranjeaza. Mai mult de atat, din cauza asta nu poti sa duci la bun sfarsit o sarcina. Trebuie sa faci ceva ca sa schimbi asta.

Vărsător

Datorita proiectelor din ultima vreme reusesti sa obtii ceva ce iti doreai foarte mult. Nu trece mult timp pana vei primi si laude.

Peşti

Te nemultumeste ceva si ai tacut pana acum pentru a evita un conflict. Astazi te poti exprima in voie, deoarece a trecut pericolul.

Comenteaza