HOROSCOP 24 octombrie 2019

HOROSCOP 24 octombrie 2019

HOROSCOP 24 octombrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 24 octombrie 2019.

Berbec

Te-ai apucat de ceva nou si esti putin derutat. Nu iti dai seama, inca, daca e ceea ce ti-ai dorit cu adevarat si nici nu stii daca vei reusi sa faci fata cu brio. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine!

Taur

Esti foarte solicitat profesional. Ai parte de numeroase propuneri de colaborari, insa tie nu ti se par destul de interesante. Nu trebuie sa accepti orice, dar ai grija sa nu devii prea selectiv.

Gemeni

Dupa-amiaza te prinde inca in actiune, dar vei avea la dispozitie toata seara sa te relaxezi dupa interminabila sedinta de dimineata. Obisnuieste-te cu ritmul asta, mai ales ca se vorbeste ca vei fi promovat.

Rac

Asta da zi agitata! Ba probleme cu vecinul, ba discutii aiurea cu sefii, ba incercand sa mai ajungi la timp la o intalnire... Ai grija, daca continui in felul asta risti sa te imbolnavesti. Menajeaza-te putin!

Leu

Se apropie weekend-ul si nu ai reusit sa te ocupi de tot ce aveai de rezolvat pana atunci. Nu dispera, mai ai timp, trebuie doar sa te organizezi. Poate gasesti si pe cineva dispus sa te ajute.

Fecioara

Ai de rezolvat ceva ce are legatura cu viata personala si s-ar putea sa nu ajungi la timp la munca. Esti stresat din cauza asta. Mai bine anunta ca intarzii.

Balanta

Dimineata pleci cu o lista lunga de cumparaturi, insa intervine ceva si nu mai ai timp de nimic. Daca te intorci acasa cu plasa goala, asteapta-te la reprosuri din partea partenerului de viata. Grabeste-te, poate mai prinzi vreun magazin deschis.

Scorpion

Esti preocupat de cariera si depui eforturi mari ca sa avansezi. Ai toate sansele! Sefii te apreciaza, mai ales dupa eforturile din ultima perioada. Dar, totusi, ai grija ce-ti doresti...

Sagetator

Problemele de acasa lasa-le acolo si incearca sa te concentrezi mai mult asupra problemelor de la birou. Stii ca nu-ti poti permite greseli, mai ales ca cineva te invidiaza pentru pozitia pe care o ocupi.

Capricorn

Dimineata astepti un telefon important legat de niste bani - o finantare, un imprumut sau, poate, niste incasari pe care le astepti de ceva timp. Seara partenerul iti face o mare surpriza.

Varsator

Ai o zi agitata, dar in sensul bun. In sfarsit reusesti sa rezolvi problemele pe care le-ai tot amanat din lipsa de timp. Mai spre seara esti asteptat undeva. Ai grija sa ajungi la timp.

Pesti

Te simti cam obosit si ai chef sa lenevesti dupa job, insa partenerul de viata nu te lasa, vrea sa iesiti in oras cu prietenii. Poate ar trebui sa faci putin efort si sa-i faci pe plac.

 

Comenteaza