HOROSCOP 24 septembrie 2022

HOROSCOP 24 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 24 septembrie 2022.

Berbec

În primă fază, ar putea părea că încă mai ai energie pentru toate lucrurile pe care ţi le-ai propus pentru astăzi, dar s-ar putea să îţi dai seama că ai nevoie de odihnă, la nivel mental mai ales. Ai trecut prin diverse situaţii stresante în această săptămâni şi este important să îţi găseşti echilibrul la nivel emoţional înainte să te lansezi în tot felul de activităţi care te supun şi ele la stres sau aşteptări.

Taur

În plan sentimental şi/sau în relaţie cu copiii, lucrurile par să meargă bine pentru tine, dar poate că ai lăsat în aer unele angajamente sociale, nu ai dat un răspuns definitiv invitaţiilor lansate de către prieteni sau alte persoane importante pentru tine. S-ar putea să nu îţi fie uşor să îţi împarţi timpul între cele două sectoare de viaţă, dar este nevoie să te organizezi dacă nu vrei să atragi critici din partea celor dragi.

Gemeni

Te bucuri de un timp frumos astăzi alături de cei dragi, dar s-ar putea ca gândul să ţi se îndrepte şi astăzi către unele situaţii profesionale pe care nu ai apucat să le clarifici, către anumite probleme pe care le poţi rezolva abia săptămâna viitoare. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a te concentra pe ceea ce contează. Iar astăzi, una din priorităţile tale ar trebui să fie familia şi persoanele apropiate ţie.

Rac

Dai dovadă astăzi de asertivitate în felul în care te exprimi, încerci să îţi impui punctul de vedere şi să faci o anumită impresie interlocutorilor. În anumite privinţe, însă, există riscul ca discursul tău să dovedează faptul că nu ai o părere prea bine formată despre un anumit subiect, că faci unele confuzii care îţi demontează anumite argumente. Aşadar, trebuie să ai mare grijă să nu faci erori de logică ce te-ar putea discredita cumva.

Leu

Din câte se pare, dispui de un buget destul de consistent astăzi, dar s-ar putea să apară unele situaţii neprevăzute, care nu depind de tine, şi care pun o presiune prea mare asupra lui. Aşadar, este important să vezi ce se poate face pentru a menţine lucrurile în echilibru sau, cel puţin, pentru a evita riscul de a fi nevoit(ă) să apelezi la economii sau la fondurile pe care le-ai pregătit pentru săptămâna care urmează.

Fecioară

Ar putea apărea astăzi unele motive de dispută între tine şi partenerul de viaţă. Este greu de spus care este mărul discordiei. Cel mai probabil este vorba de o chestiune fără o însemnătate apare, dar care scoate la iveală diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune cu care v-aţi mai întâlnit în trecut. Încearcă să vezi ce se poate face pentru a ajunge la un consens, pentru a evita un conflict care nu-şi are rostul.

Balanţă

Stai bine azi pe plan mental şi emoţional, semn că stresul de care ai avut parte în ultimele zile nu a fost extrem de mare, dar s-ar putea să ai nevoie de mai multă odihnă pentru a putea să te ridici la înălţimea agendei pe care ţi-ai propus-o pentru astăzi sau începutul săptămânii viitoare. Aşadar, încearcă să te asiguri că faci ceea ce trebuie pentru a-ţi asigura un nivel optim de energie azi şi mâine.

Scorpion

Ai o agendă clară pe plan social şi unele evenimente cu prietenii pe care le-ai aşteptat cu sufletul la gură, dar trebuie să te asiguri că acorzi timp şi atenţie şi partenerului de viaţă şi/ sau celor mici, mai ales în contextul în care nu aţi petrecut suficiente momente de calitate împreună în ultimele zile. Trebuie să existe un echilibru în toate, că nu faci diferenţe care se întorc împotriva ta într-un fel sau altul.

Săgetător

Dacă lucrezi astăzi, trebuie să te asiguri că îţi faci timp şi pentru cei dragi. Iar dacă responsabilităţile de la serviciu nu te-au lăsat cu prea multă energie, încearcă nu neglijezi totuşi planurile pe care ţi le-ai făcut cu cei dragi. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri din partea lor sau să rămâi cu prea multe sarcini restante în gospodăroe pentru săptămâna care urmează. Aşadar, caută să îţi administrezi atent timpul.

Capricorn

S-ar putea să ai nişte idei foarte bune de împărtăşit cu cei din jur, dar în acelaşi timp, trebuie să vezi cum le comunici. S-ar putea să fie nevoie să dai dovadă de mai multă diplomaţie, să îţi asculţi mai atent interlocutorul pentru a vedea cum le poţi exprima cel mai bine. Îna lte cazuri, s-ar putea să apară unele urgenţe sau situaţii care nu îţi permit să mai faci o excursie planificată cândva recent.

Vărsător

Bugetul de care dispui astăzi nu este prea mare, astfel că rişti să te confrunţi cu unele decizii greu de luat. Poate este nevoie să renunţi la unele planuri de weekend în favoarea altora, care te solicită mai puţin din punct de vedere financiar. Sau, în orice caz, cert este că aşa te îndrumă astrele. Nu este indicat să apelezi la economii şi nici la bugetul pe care ţi l-ai setat pentru zilele care urmează.

Peşti

S-ar putea ca partenerul să aibă unele aşteptări pe care tu nu le înţelegi sau pe care le crezi imposibil de satisfăcut. Cel mai probabil, însă, ai parte de o problemă de comunicare în cuplu, care s-ar putea rezolva destul de uşor dacă ţi-ai lua inima în dinţi.. Aşadar, propune-i celui drag să vorbiţi mai deschis despre ceea ce simţiţi, despre ceea ce puteţi face unul pentru celălalt şi viceversa. Vă va prinde foarte bine.

Comenteaza