HOROSCOP 25 iulie 2019

HOROSCOP 25 iulie 2019

HOROSCOP 25 iulie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 25 iulie 2019.

Berbec

Acorda atentie si nevoilor celor din jur. In ultima perioada te-ai concentrat mai mult asupra ta si ai uitat ca nu esti doar tu pe lume.

Taur

Te ocupi de o activitate care necesita un efort fizic marit. O sa fii "praf" seara, dar vei spune ca a meritat. Nu de aceeasi parere va fi si partenerul de viata care te astepta sa-l ajuti cu ceva...

Gemeni

Dai randament foarte bun astazi. Reusesti sa termini o multime din treburile acestei saptamani. Asta inseamna ca vineri o sa fii mai relaxat.

Rac

Te-a pus pe ganduri vestea primita de dimineata de la o ruda, insa te vei lamuri ca lucrurile nu stau chiar asa. Dar asta se va intampla abia spre seara.

Leu

Te-ai decis sa pornesti pe un nou drum si ai mari emotii. Asta mai ales ca nu toti sunt de acord cu ideea ta. Pana la urma, este viata ta si tu stii ce vrei de la ea.

Fecioara

Din lipsa de timp ai renuntat la un obicei si acum iti lipseste. Faci niste schimbari si reusesti sa reiei acea activitate. Asta te va face sa te simti mult mai relaxat.

Balanta

Cineva din familie are nevoie de sustinerea ta in aceste zile, deoarece trece printr-un moment important. Nu conteaza atat rezultatul, ci cat de aproape-i vei fi.

Scorpion

Pui piciorul in prag si faci cumva sa obtii un echilibru intre cariera si viata personala. Deja simti efectele: esti mult mai calm si mai bine dispus. Acum iti pare rau ca nu ai facut-o mai demult...

Sagetator

Ai parte de o zi mai dificila la munca. Nu esti de aceeasi parere cu seful si din cauza asta o sa ai parte de o discutie in contradictoriu. Stii ca ai dreptate si te tii tare.

Capricorn

Te grabesti sa termini repede treaba la munca pentru ca ai de facut cateva drumuri. Te asteapta si niste cheltuieli in plus. E vorba despre ceva ce trebuie reparat acasa.

Varsator

Devotamentul unui prieten fata de tine ti se pare uimitor. Tu nu ai facut niciodata asa ceva pentru el. Nu stii cum sa reactionezi. Uneori ajunge un sincer Multumesc!

Pesti

Ti se pare ca vorbesti cu peretii astazi. Ceva nu merge in comunicarea cu persoana iubita. Parca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Vezi sa nu fie la tine problema...

Comenteaza