HOROSCOP 25 mai 2021

HOROSCOP 25 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 25 mai 2021.

HOROSCOP  - Berbec

Vei avea discutii interminabile cu cineva, la munca, pentru ca nu accepti ca si tu poti gresi. In cele din urma realizezi ca e vina ta si recunosti. Nu e nimic grav, dar s-ar fi putut castiga ceva timp daca nu insistai.

HOROSCOP - Taur

Urmeaza sa faci o investitie importanta. Daca ai retineri, mai amana tranzactia cateva zile pana esti sigur. Macar sa fii impacat cu gandul ca nu ai gresit cand ti-ai dat toti banii agonisiti.

HOROSCOP  - Gemeni

In ultima vreme nu-ti mai place ceea ce faci. Poate ca a venit momentul sa iei in considerare alte variante. Nu mai amana. Daca nu incerci acum, s-ar putea sa regreti mai tarziu.

HOROSCOP  - Rac

Lucrezi la ceva si vrei sa vezi si rezultate cat mai rapid. Nu uita ca lucrurile cu adevarat importante se obtin cu truda, nu peste noapte. Ai rabdare!

HOROSCOP - Leu

Ai primit o veste la care nu stii cum sa reactionezi. Te simti coplesit si crezi ca nu te vei putea descurca cu toate. Linisteste-te si apoi pune-te pe treaba. Trebuie, doar, sa ai mai multa incredere in tine!

HOROSCOP - Fecioara

Cineva din familie sau un prieten bun are necazuri si iti cere ajutorul. Esti dispus sa lasi orice deoparte pentru ca totul sa fie bine. Fii atent, totusi, sa nu incurci pe nimeni...

HOROSCOP - Balanta

Nu vrei sa faci deloc compromisuri si asta iti poate aduce probleme in relatie. Pe de alta parte, treci printr-o perioada foarte buna in cariera. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii.

HOROSCOP  - Scorpion

Primesti o veste care iti va da toata ziua peste cap. Este vorba de ceva legat de o persoana draga pe care, insa, nu ai mai vazut-o de ceva timp. Nu te speria, e doar o alarma falsa.

HOROSCOP - Sagetator

Nu te lasa descurajat de faptul ca ieri nu ti-a reusit ceva. Mai incearca si astazi si, daca e nevoie, si maine. Vei vedea ca pana la urma o sa reusesti. 

HOROSCOP  - Capricorn

Urmeaza sa participi la o sedinta importanta, asa ca pregateste-te cum trebuie. Este posibil ca viitorul tau profesional sa depinda de asta. E important si ansamblul, dar fii atent in special la amanunte! 

HOROSCOP - Varsator

Ai tendinta de a fi extrem de sincer si poti marturisi ceva cuiva care nu stie ce inseamna un secret. Daca nu te poti abtine, evita, cel putin astazi, persoanele care nu-ti inspira incredere.

HOROSCOP  - Pesti

Esti gata sa faci o schimbare in cariera, daca e nevoie, insa inainte vrei sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic. Cel mai indicat ar fi sa ai o discutie serioasa cu seful.

Comenteaza