HOROSCOP 25 noiembrie 2020

HOROSCOP 25 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 25 noiembrie 2020.

Berbec

Nu esti obisnuit sa fii pus pe locul doi in sanul familiei, insa de cateva zile cam asta se intampla. Te deranjeaza si vrei sa afli ce se intampla. La aflarea adevarului o sa te linistesti.

Taur

Saptamana trecuta ai aflat o veste uimitoare care are impact asupra ceea ce ti se intampla pe plan personal. Poate sa aiba legatura cu ceva ce te preocupa de cateva luni.

Gemeni

Sunt destule sanse sa intri intr-un conflict cu cineva de la munca. Te-a deranjat ceva si tu ai reactionat, ai spus ce ai gandit. Acum nu ai ce face decat sa astepti sa vezi urmarile.

Rac

Dimineata nu prea te simti bine, insa imediat dupa pranz se rezolva totul. Ziua se termina, insa, bine pentru ca vei primi o veste extraordinara.

Leu

Partenerul de viata are planuri mari pentru astazi, asa ca nu programa nimic pentru seara. O sa fii placut surprins. Lasa-te angrenat in ce-ti propune.

Fecioară

Te intereseaza un anumit aspect si insisti sa afli detalii. Fii atent la cine ajungi cu intrebarile, pentru ca este posibil sa intri pe teren minat.

Balanţă

Uneori esti foarte gelos si ti se pare dubios orice lucru. Nu continua cu aceasta atitudine, pentru ca poate duce la o cearta in cadrul cuplului si nu este o perioada buna pentru asa ceva.

Scorpion

Esti foarte impulsiv si nu de putine ori s-a intamplat sa regreti, deoarece ai ridicat tonul la cine nu trebuia. Cam multa tensiune in jurul tau. Incearca sa-ti indrepti atentia catre activitati ceva mai relaxante.

Săgetator

Apar cateva cheltuieli la care nu te gandeai. Acum te bucuri ca nu ai mers in magazine imediat ce ai luat salariul. Dai dovada de maturitate si o sa iesi cu bine din toata aceasta problema.

Capricorn

Nu esti pregatit pentru ceea ce urmeaza. Nu te gandi la ceva rau, ci din contra. Poate fi vorba despre o promovare, iar gandul unor noi responsabilitati te sperie.

Vărsător

Ai multa energie, iar acest lucru iti aduce numai lucruri bune. Reusesti sa faci ceva ce te preocupa de multa vreme, dar pentru care nu te simteai capabil.

Peşti

Este o zi buna pentru a pune in aplicare ceea ce aveai de gand sa faci in weekend, dar nu s-a putut. Cineva din familie iti cere o mare favoare.

 

 

Comenteaza