HOROSCOP 25 noiembrie 2022

HOROSCOP 25 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 25 noiembrie 2022.

Berbec

Ai un program foarte incarcat astazi. Fa tot posibilul sa te concentrezi cat mai mult asupra a ceea ce ai de facut si sa nu te lasi distras de alte aspecte. Abia seara o sa iti permiti sa pierzi putin timp la telefon.

Taur

Spre marea ta surprindere proiectul la care ai muncit atat de mult incepe sa capete contur. Primesti cateva laude si acestea iti ofera forta necesara pentru a finaliza totul.

Gemeni

Din punct de vedere sentimental lucrurile nici ca puteau sa stea mai bine. Te simti implinit si intentionezi sa te concentrezi putin mai mult pe cariera pentru ca ai cam neglijat-o si acum intampini cateva probleme la job.

Rac

Simti nevoia de o pauza si esti hotarat ca in urmtoarele zile sa te relaxezi. Iti anunti de pe acum cunoscutii sa nu te deranjeze in weekend. Chiar si pe cel drag il pui in tema ca sa nu intervina in momentele tale de liniste.

Leu

Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata. Tu tragi intr-o parte, iar el in alta. Stati de vorba si puneti-va de acord asupra a ceea ce urmeaza sa faceti pentru a nu va trezi ca fiecare are planul sau.

Fecioară

Ti se face o propunere pe care nu prea ai cum sa o refuzi, insa familia nu pare deloc incantata pentru ca vei petrece foarte mult timp la birou. Gandeste-te daca merita sacrificiul.

Balanţă

Ai luat o decizie ce te va ajuta sa iti schimbi viata. Ti-a trebuit ceva timp sa te decizi, insa acum s-a intamplat si trebuie sa te pregatesti de urmatorul pas.

Scorpion

Intampini cateva probleme de sanatate si nu trebuie sa le ignori, oricat de neimportante ar fi simptomele. Oricum aveai de gand sa faci o vizita la medicul de familie. Acum este timpul sa o faci pentru a putea sa fii linistit in perioada urmatoare.

Săgetator

Te simti foarte apropiat de o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Nu este vorba despre o atractie fizica, ci despre ceva sentimental, mai ales daca este vorba despre cineva de acelasi sex. Te regasesti in ea si pierdeti ore in sir vorbind.

Capricorn

Oricat de multe ai avut de facut pana acum, astazi urmeaza partea cea mai usoara. Rasufli usurat la gandul ca greul a trecut. Acum iti focalizezi atentia asupra a ceea ce tine de viata personala.

Vărsător

Primesti felicitari din toate partile si esti intr-o forma fizica si psihica de invidiat. Ai primit o veste excelenta si nu te poti concentra asupra altor lucruri.

Peşti

Inca de dimineata esti pus pe treaba. Te trezesti si incepi imediat sa faci planurile pentru a te asigura ca termini totul inainte de sfarsitul programului. Ai o intalnire programata pe seara si nu iti permiti sa o ratezi.

Comenteaza