HOROSCOP 26 decembrie. Trei zodii, vizate în a doua zi de Crăciun

HOROSCOP 26 decembrie. Trei zodii, vizate în a doua zi de Crăciun

Luna din Fecioară face azi un trigon armonios cu Venus şi Pluto din Capricorn, semn că a doua zi de Crăciun continuă să favorizeze zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). După-amiază, Luna trece în Balanţă şi pune reflectorul astral pe semnele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Berbec
Dacă ai invitaţi astăzi, s-ar putea să constaţi că o bună parte din treabă îţi revine ţie. Pe de altă parte, tot astăzi, Luna intră în casa cuplului din horoscopul tău general, semn că ar fi indicat să îţi faci timp pentru tine şi persoana iubită, cel puţin în a doua parte a zilei. E drept că sărbătorile sunt despre reuniuni cu persoane dragi, dar în acelaşi timp, îţi vor prinde bine momentele cu partenerul.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Taur  
A doua zi de Crăciun vine, în cazul tău, cu momente frumoase petrecute în compania partenerul de viaţă şi/ sau a copiilor. Dacă sunt primele sărbători alături de persoana iubită, fii sigur(ă) că experienţa va fi cu totul memorabilă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că s-ar putea să te resimţi după toată agitaţia din ultimele zile. Dă-ţi timp să te odihneşti dacă simţi nevoia.
 
HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Gemeni
În a doua zi de Crăciun, s-ar putea să apară unele momente de tensiune între tine şi unele rude, dar nu vă va fi prea greu să treceţi peste ele. De după-amiază încolo, Luna se mişcă prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care a doua parte a zilei ar trebui dedicată lor. Dacă nu ai idei de program, poate nu ar fi rău să vă bucuraţi de hobby-urile comune.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Rac
Şi în cazul tău, astăzi este o zi minunată pentru a o petrece alături de persoana iubită, mai ales în prima ei parte. După orele prânzului, Luna progresează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să primeşti vizite din partea celor dragi sau poate că mergi tu pe la ei. În orice caz, te aşteaptă o zi liniştită la orizont, în care te bucuri din plin de cei dragi.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Leu
S-ar putea ca astăzi să cheltuieşti mai puţin decât te-ai aşteptat ori să achiziţionezi lucrurile de care aveai nevoie la un preţ mai mic. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa rudelor apropiate din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi inviţi fratele sau sora pe la tine sau să le onorezi propunerea de a merge pe la ei. Îţi va prinde bine să-i vezi şi să povestiţi ca-n vremurile bune.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Fecioară 
Prima parte a zilei te surprinde într-o stare de spirit foarte bună, mai ales dacă alegi să o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copii. Cândva după orele prânzului, Luna se mută în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea să semnaleze unele cheltuieli. Se prea poate ca socoteala de dinainte de sărbători să nu se potrivească prea bine cu realitatea din teren. Aşadar, trebuie să faci din nou plinul.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Balanţă  
Momentele petrecute cu familia sunt plăcute şi îţi dau o stare de bine în ciuda inerentelor tensiuni care se pot naşte în jurul unor subiecte de discuţie. În a doua parte a zilei, Luna progresează în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că după-amiaza te surprinde într-o dispoziţie mai aproape de cea pe care o ai tu de obicei şi mai plin(ă) de energie decât de dimineaţă. Odihna nu ar trebui să lipsească totuşi astăzi.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Scorpion 
Prima parte a acestei zile este una ideală pentru nativii(ele) care şi-o petrec alături de prietenii foarte apropiaţi. În a doua jumătate a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun pentru odihnă, mai ales în cazul nativilor(elor) care lucrează începând de mâine. Ţine cont însă că există riscul de a te confrunta cu o stare de melancolie. Încearcă să nu cedezi în faţa ei, să fii pozitiv(ă) în continuare.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Săgetător 
Dacă te întorci la serviciu astăzi, măcar te poţi consola cu faptul că vei primi un plus substanţial la salariu pentru programul de astăzi. După orele prânzului, Luna îşi schimbă semnul şi ajunge în casa prietenilor din horoscopul tău solar, prilej bun să petreci timp de calitate alături de prieteni. Fie că este vorba de o întâlnire spontană sau de ceva premeditat, cert este că momentele petrecute cu ei îţi vor aduce zâmbetul pe buze.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 -  Capricorn 
Eşti într-o stare foarte bună de spirit, iar acest lucru s-ar putea datora, printre altele, şi faptului că te întâlneşti astăzi cu persoane apropiate care te încurajează să vezi anumite lucruri din viaţa ta dintr-un alt unghi decât cel obişnuit. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa figurilor de autoritate feminine din horoscopul tău general, ceea ce denotă că după-amiază vei avea parte de momente plăcute alături de mama sau de-o mătuşă.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Vărsător
Dispoziţia ta este destul de sensibilă astăzi, astfel că trebuie să fii atent(ă) la oamenii cu care te înconjori şi la energiile cu care iei contact. Altfel, există riscul să te afunzi într-o melancolie greu de gestionat. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa rudelor îndepărtate şi ale partenerului de viaţă, prilej bun să îţi vizitezi socrii sau să te vezi cu apropiaţii care au revenit în localitate pentru sărbătorile de iarnă.

HOROSCOP 26 decembrie 2021 - Peşti 
Prima parte a zilei este una ideală pentru nativii(ele) care au chef de o întrevedere cu prietenii şi/ sau să iasă cu partenerul de viaţă. După prânz, Luna îşi mută poziţia în semn şi ajunge într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi indicat ca seara să ţi-o petreci exclusiv cu persoana iubită. Aveţi nevoie de timp de calitate împreună, mai ales dacă acesta v-a cam lipsit în ultima vreme.

Comenteaza