HOROSCOP 26 ianuarie 2023

HOROSCOP 26 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru joi, 26 ianuarie 2023.

Berbec

Vrei sa obtii ceva, dar nu iti place sa fi insistent. Te gandesti ca meriti pentru ca ai muncit mult pentru asta. Probabil ca asa este, dar nu te astepta sa iti ofere cineva ceva fara sa ceri. 

Taur

Esti decis sa schimbi tot, te gandesti la o noua afacere, cu alti colaboratori, poate in alta parte. Ai rabdare si abordeaza situatia treptat, poate nu va trebui sa iei masuri atat de radicale pe cat crezi.

Gemeni

A trecut o luna de la sarbatorile de iarna, dar parca nu ti-ai mai revenit din vacanta. Ai sta toata ziua tolanit la caldura, ori cu prietenii pe partiile de schi. 

Rac

Te preocupa o problema legata de sanatate, dar vrei sa mai astepti, poate trece. Nu mai sta pe ganduri, mai bine fugi la medic pentru a face un control ca sa te linistesti.

Leu

Stelele iti sunt favorabile. Toate iti merg ca pe roate, seful te lauda, colegii te iubesc... mai ramane sa gastigi la loto si poti fi considerat cel mai norocos!

Fecioara

Ai ajutat mult timp un prieten si te asteptai sa iti intoarca favoarea acum cand ai nevoie. Din pacate, nu se intampla asa si esti profund dezamagit. 

Balanta

Ai probleme in familie. Cineva a inteles ceva gresit si acum te acuza pe tine. Lucrurile se vor lamuri mai tarziu, pana atunci, fa ceva sa se rezolve situatia.

Scorpion

Ai ceva sa-i reprosezi partenerului, insa nu vrei sa-l superi. Atunci lasa reprosurile si gandeste pozitiv. Spune-i parerea ta, dar fa-o cu delicatete.

Sagetator

Esti deranjat de rautatile cuiva care are impresia ca le stie pe toate si nu accepta parerile nimanui. Dupa luni de zile de tacere, astazi il pui la punct.

Capricorn

De cateva saptamani trebuie sa iei o hotarare si nu mai poti amana, a sosit termenul limita. Ia o decizie si actioneaza, nu mai trage de timp, nu te ajuta cu nimic. 

Varsator

Intervine ceva urgent si nu mai ajungi undeva. Te indispune asta pentru ca ai mai amanat odata si persoana in cauza s-a aratat nemultumita. Pana la urma tu decizi ce este cu adevarat urgent pentru tine!

Pesti

Muncesti toata ziua cu gandul la intalnirea la care te vei duce seara. Concentreaza-te pe ce ai de facut, ca poti avea surpriza sa nu termini la timp.

Comenteaza