HOROSCOP 26 mai 2022

HOROSCOP 26 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 26 mai 2022.

Berbec

Asteapta-te la o surpriza mai putin placuta. Nu e ceva grav, dar iti strica tie programul. Este vorba despre o vizita neanuntata a unei rude mai indepartate.

Taur

Informatiile primite inca de dimineata par a te privi pe tine, dar apoi lucrurile se lamuresc. A fost o neintelegere, asa ca poti rasufla usurat.

Gemeni

Chiar daca doar vrei sa lamuresti lucrurile, nu te implica in discutii care nu te privesc direct. Ai putea ajunge sa regreti. Risti ca din simplu martor sa ajungi acuzat.

Rac

Anumite persoane din jurul tau nu-ti mai inspira incredere. Eviti sa discuti ceva important in prezenta lor, in special despre ce faci la locul de munca...

Leu

In sfarsit te poti relaxa. Problemele financiare din ultima vreme s-au rezolvat, la job speri intr-o promovare, iar acasa este pace si liniste. Ce ti-ai putea dori mai mult...?

Fecioara

Ai emotii. Partenerul de viata debuteaza intr-un domeniu nou. A investit timp si bani intr-un proiect personal, iar tu i-ai fost alaturi in fiecare moment. Va pregatiti sa sarbatoriti.

Balanta

Esti agitat de dimineata pentru sedinta de care depinde cariera ta. Ai grija sa nu intarzii, macar sa fi de fata cand ti se decide "soarta". Stai linistit, vei iesi de la intalnire cu zambetul pe buze.

Scorpion

Felul in care iti faci aparitia azi ii impresioneaza pe toti. Nu ti-ai schimbat doar look-ul, ci si atitudinea. Vei fi in mijlocul atentiei si vei strange o multime de complimente.

Sagetator

Daca ai de semnat ceva, astazi pare a fi ziua perfecta. Simtul tau de afacerist e la cote maxime, asa ca vei incheia cu usurinta parteneriate noi.

Capricorn

Esti foarte prins la munca. Primesti sarcini noi pe care trebuie sa le rezolvi rapid. Nu ai niciun ajutor si simti ca nu mai faci fata. Ai nevoie de o pauza, poate chiar de un concediu.

Varsator

Afli ca un eveniment ce trebuia sa aiba loc peste cateva zile a fost anulat. Partea amuzanta e ca tu te-ai pregatit cu cadouri, iar unele sunt perisabile. Singura solutie e sa le pui pe posta.

Pesti

Cunosti persoane care te vor ajuta mult in viitorul apropiat. Poti considera ca pentru tine incepe o noua etapa in viata. Nu ezita sa te implici in proiectele care ti se propun.

 

loading...
Comenteaza