HOROSCOP 26 martie 2018

HOROSCOP 26 martie 2018

HOROSCOP 26 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 26 martie 2018.

HOROSCOP 26 martie 2018 - Berbec

Gasesti rapid solutia unor probleme mai vechi si devi un fel de maestru in domeniu. Toti te privesc cu respect, doar se poate spune ca ai scos echipa dintr-un impas.

 

HOROSCOP 26 martie 2018 - Taur

 Nu te agita si nu face miscari riscante, pentru ca te poti rani usor. Astazi esti predispus accidentarilor, asa ca trebuie sa ai grija. Stai departe de orice pericol.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Gemeni
 

Continua ceea ce ai facut in weekend. Fii mai atent la propria persoana, incearca sa te relaxezi cat poti si fa tot posibilul sa te umpli cu energie pozitiva.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Rac

Ai muncit mult pentru a ajunge aici si nu trebuie sa treci prea repede de acest moment. Ofera-ti suficient timp pentru a-ti savura victoria. Bucura-te!

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Leu

Nu refuza imediat oferte pe care le primesti. Nu le trata superficial chiar daca ti se pare ca nu merita prea multa atentie. Altfel, s-ar putea sa ajungi sa regreti.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Fecioara

Fii mai diplomat si ai grija la modul in care vorbesti cu un prieten. Ar putea crede ca il tratezi cu superioritate si nu este cazul sa ajungeti la discutii inutile.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Balanta

Te odihnesti pana spre pranz pentru ca te-ai distrat noaptea trecuta pana tarziu. Ai grija, nu mai ai mult timp la dispozitie pentru a termina proiectul la care lucrezi... 

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Scorpion
 

Ai incercat din greu sa obtii ceva, dar observi ca, odata ajuns unde ti-ai dorit, nu te simti asa multumit cum credeai ca o sa fii. Vrei sa te intorci de unde ai plecat.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Sagetator

Te lupti cu tine. Nu vrei sa-ti incalci principiile, insa nici nu vrei sa se spuna ca esti rigid. Daca nu stii ce sa faci, cere sfatul cuiva. Te ajuta sa iei o decizie.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Capricorn

Ai un inceput de saptamana obositor la birou, asa ca tot ce iti doresti e sa ajungi acasa si te bagi direct in pat. Nu vrei sa auzi de nimeni si nimic, doar sa dormi.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Varsator

Ti-ai dat un termen pentru niste obiective destul de grele, dar esti sigur ca vei reusi. Esti o persoana ambitioasa si nu te lasi pana nu duci la bun sfarsit ce iti propui.

 

HOROSCOP  26 martie 2018 - Pesti

 
Ai reusit sa faci cateva economii si vrei sa iesi la cumparaturi. Nu te poti concentra la nimic pana nu pui mana pe ceea ce ti-ai propus. Totusi, ar fi pacat sa strici toti banii...

Comenteaza