HOROSCOP 26 noiembrie 2018

HOROSCOP 26 noiembrie 2018

HOROSCOP 26 noiembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 26 noiembrie 2018.

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 - Berbec

Ai o problema cu o persoana care are tot timpul ceva de comentat, indiferent ce faci. Stii ca nu are dreptate si te enervezi. Decat sa reactionezi, mai bine te faci ca nu auzi, altfel vor iesi scantei.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Taur

Astepti sa vina seara. Te intalnesti cu o cineva care conteaza foarte mult in meseria ta. Vrei sa profiti la maxim de experienta pe care o are. Stii ca ai multe de invatat si te bucura ca ti se ofera aceasta ocazie.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Gemeni

Ai cam neglijat niste probleme de sanatate, iar acum a venit momentul sa te ocupi ceva mai serios de aceasta parte. Nu uita ca ai de facut niste plati importante, asa ca fii atent pe ce dai banii astazi.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Rac

Ai reusit sa rezolvi niste probleme importante in weekend si asta te face sa incepi saptamana relaxat. Asta te va ajuta la locul de munca unde vei fi nevoit sa te ocupi si de proiectele unor colegi care au ramas in urma.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Leu

E prima abia prima zi a saptamanii, dar e deja prima zi plina pentru tine. Toata ziua vei avea de alergat. Dupa atata treaba, seara iti vei aminti ca ai uitat sa faci ceva. Noroc cu cineva din familie care si-a amintit.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Fecioara

Apare o schimbare din punct de vedere profesional. Totul vine in urma unei sedinte la care nu ai participat. Ai emotii pentru ca nu stii la ce sa te astepti. Cand aflii, te bucuri. Credeai ca este vorba despre altceva.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Balanta

Ai parte de o zi cu spor. Reusesti sa rezolvi azi toate problemele pe care le aveai de rezolvat intr-o saptamana. E drept ca seara nu mai ai energie sa iesi in oras cu prietenii...

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Scorpion

Ultimele doua zile au avut un efect deosebit asupra starii tale interioare. Esti plin de energie, relaxat si deschis catre idei pe care pana acum le refuzai vehement. Toti vor remarca schimbarea asta.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Sagetator

Ai planuri marete, dar realizezi ca necesita multi bani. Din pacate, situatia financiara nu iti permite sa faci cheltuieli atat de mari. Nu te baga in datorii. Amana totul pana gasesti o solutie. Sau un investitor...

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Capricorn

Cunosti oameni importanti care ar putea sa te ajute pe viitor in cariera si esti foarte entuziasmat. Totusi, fii putin mai rezervat in ceea ce spui. Chiar daca tu ai impresia ca sunteti deja prieteni, nu poti stii ce gandesc ei.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Varsator

Cand pleci de acasa pregateste-te pentru o zi mai grea. Este posibil sa faci o deplasare pentru a rezolva o problema ce tine de job, care se va prelungi pana spre seara. Seara cineva iti face o surpriza "placuta" si vine in vizita.

 

HOROSCOP 26 noiembrie 2018 – Pesti

Ai reusit sa te odihnesti in weekend si incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Ai scapat si de o mica problema de sanatate care te cam ingrijora si acum parca iti vine sa zbori.

Comenteaza