HOROSCOP 26 noiembrie 2019

HOROSCOP 26 noiembrie 2019

HOROSCOP 26 noiembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 26 noiembrie 2019.

Berbec

In sfarsit gasesti ceva ce cautai de multa vreme si acest lucru te face atat de fericit incat nu te mai intereseaza nimic altceva. Nici macar termenele limita impuse de sefi nu par sa te mai streseze.

Taur

Chiar daca treci printr-o perioada foarte aglomerata la munca, incearca sa nu ii neglijezi de tot pe cei dragi. Cei din familie te vor mai mult timp alaturi de ei. Poate nu ar strica o mica vacanta impreuna.

Gemeni

Nu iti vine sa crezi ce auzi cand ajungi la birou. Nu te asteptai la asa ceva si nu stii cum sa reactionezi. Momentul te umple de fericire, insa nu vrei sa vada toti ce simti. Viata ta ar putea lua o alta turnura de acum.

Rac

Lucrezi la un proiect in care ai investit multa energie in ultimele saptamani. Muncesti foarte mult si vrei sa iasa totul perfect. Vezi cu cine vorbesti despre asta. Exista riscul sa fii plagiat de cineva. Fii discret.

Leu

Relatia cu partenerul a devenit mai complicata in ultima vreme si vrei sa intelegi in ce directie se indrepta. Seara incerci sa discuti mai serios cu partenerul de viata pentru a afla cum stau lucrurile din punctul sau de vedere.

Fecioara

Tot ce ai muncit in ultimele zile se naruie din cauza unui colaborator care a incurcat niste date. Situatia ti se pare de nereparat in primele ore, dar pana la urma realizezi ca rezolvarea este chiar foarte simpla.

Balanta

Trebuie sa faci ceva important pentru partenerul de viata. Te roaga de cateva zile, dar ai fost prea ocupat si deja ti s-a reprosat lipsa de implicare. Vrei sa dovedesti ca lucrurile stau chiar pe dos si ca iti pasa.

Scorpion

Astazi ai mult de lucru. Ai trecut de niste problemele de sanatate care nu ti-au mai permis o perioada sa te ocupi de ceva ce aveai in lucru. Te va ajuta si partenerul de viata. Seara te grabesti sa ajungi la o intalnire.

Sagetator

Ai parte de un succes in domeniul profesional si esti foarte emotionat de felicitarile primite. Toata lumea asteapta sa sarbatoresti momentul, dar tie iti sta gandul doar la partenerul de viata, singurul cu care vrei sa-ti impartasesti bucuria.

Capricorn

De dimineata faci calcule, scrii si rescrii liste intregi. Intampini niste probleme de ordin financiar si cauti o varianta pentru a iesi din impas. Pe viitor, incearca sa fii mai atent la ceea ce cheltui.

Varsator

Ai terminat cu bine un proiect pe care-l aveai in lucru, chiar inainte de termen si acum te astepti la laude din partea sefilor. Esti descumpanit cand, in loc de felicitari, primesti si mai mult de munca.

Pesti

Orice ai face stii ca familia iti este aproape. Asta iti da un sentiment de siguranta cand vine vorba sa o iei de la inceput, asa cum te gandesti acum sa faci. Pasiunea pe care o ai intr-un anumit domeniu nu iti da pace si te gandesti sa renunti la tot si sa i te dedici.

Comenteaza