HOROSCOP 26 noiembrie 2020

HOROSCOP 26 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 26 noiembrie 2020.

Berbec

Ai avut niste discutii cu cineva din familie care nu intelege ca ai nevoie de mai multa independenta. Te simti controlat la tot pasul si nu iti convine asta. Poate, totusi, exagerezi. Vrea doar sa te protejeze.

Taur

Vei avea o zi linistita. Tot ce ai avut de rezolvat, ai rezolvat, asa ca acum poti rasufla usurat. Totusi, ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul sa faci. Va trebui sa te intorci din drum...

Gemeni

Chiar daca te grabesti, nu semna niciun act fara sa il citesti cu atentie. Daca nu esti sigur pe ceva, consulta-te cu o persoana avizata. Seara te prinde prin oras si te ajungi acasa mai tarziu decat planuiai.

Rac

Un coleg apropiat trece printr-o perioada mai dicficila si vei incerca sa il ajuti sa isi faca ordine in viata. Nu iti neglija propria viata. Incearca sa-i acorzi mai multa atentie si partenerului de viata.

Leu

Ai mult de lucru, dar mintea nu isi sta deloc la treaba. Partenerul ti-a promis o surpriza pe seara si nu mai ai rabdare. Toata ziua o sa stai cu ochii pe ceas. Nu intelegi cum de ce trece timpul atat de greu acum...

Fecioara

Nu ti-ai programat, dar vei avea de facut un drum astazi. Afli asta abia spre dupa-amiaza cand te va suna o ruda sa te roage sa o ajuti cu ceva urgent. Seara ajungi acasa epuizat.

Balanta

Ziua incepe cu un moment special din punct de vedere profesional. Vei fi invitat sa participi de dimineata la o sedinta care are va avea urmari importante pentru cariera ta.

Scorpion

Te confrunti cu o problema in relatie si nu stii cum sa o rezolvi. Ai spus ceva si a iesit cu scantei... Degeaba iti ceri scuze, nu ai nicio sansa sa te ierte doar cu atat. Gaseste o solutie, fii creativ.

Sagetator

Apare o schimbare in viata ta. Chiar daca e una mica, tot te afecteaza. Urmeaza sa faci ceva nou si ai emotii. Asa e la in orice inceput si asta este si farmecul. Dupa ce va deveni o rutina, vei spune ca te plictisesti.

Capricorn

Nu-ti neglija sanatatea. Nu ar strica sa -ti mai faci un control medical din cand in cand. In privinta profesiei, lucrurile merg din ce in ce mai bine. Ai sanse sa fi "angajatul saptamanii".

Varsator

Chiar daca esti foarte prins cu munca, ia o pauza astazi si indreapta-ti atentia si asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tau. Daca-i esti alaturi in aceste momente, ii va fi mult mai usor.

Pesti

Ti se face o propunere. Ceva ce are legatura cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e ca implica si o investitie financiara din partea ta. Cantareste bine informatiile si gandeste-te si pe termen lung.

Comenteaza