HOROSCOP 26 septembrie 2019

HOROSCOP 26 septembrie 2019

HOROSCOP 26 septembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 26 septembrie 2019.

HOROSCOP  - Berbec

Cineva iti face o surpriza. Te bucuri atat de mult incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte la inceputul zilei. Nu te poti abtine si incepi sa dai telefoane. Trebuie sa stie si prietenii ce ti s-a intamplat.

HOROSCOP  - Taur

Esti foarte ocupat si asta te face sa pari inabordabil. Nu te mira ca cei din jur te evita. Cere ajutorul cuiva si incearca sa te relaxezi, altfel, in scurt timp va fi pustiu in jurul tau.

HOROSCOP - Gemeni

Partenerul de viata vrea sa faca niste schimbari prin casa si iti cere ajutorul. Nu iti prea convine, dar nu ai incotro. Pregeteste-te sa muti mobila si sa zugravesti pereti. Daca te pui pe treaba, pana in weekend termini.

HOROSCOP  - Rac

Esti putin nostalgic astazi. In urma unei discutii avute cu cineva apropiat iti vin in minte momente petrecute acum cativa ani. Acum parca vezi totul altfel. Nu mai poti schimba nimic din trecut, dar vezi ce faci în viitor.

HOROSCOP   - Leu

Se anunta o zi calma. Ai avut parte de niste saptamani mai grele in ultima perioada, insa primesti semnale ca lucrurile se mai linistesc. Poate vei reusi sa te odihnesti mai mult.

HOROSCOP  - Fecioara

Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine, mai ales comunicarea. Va intelegeti din priviri. Asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa stati de vorba…

HOROSCOP  - Balanta

Incearca sa eviti speculatiile financiare astazi, ca sa nu intri in vreo incurcatura. Chiar daca unele oferte ti se par extrem de atractive, nu semna nimic pana nu analizezi totul mai bine.

HOROSCOP - Scorpion

Vrei sa termini ceva de dimineata, dar risti sa intarzii la prea mult la job. Nu pierde vremea cu nimicuri, pentru ca cineva din conducere s-ar putea supara pe tine.

HOROSCOP  - Sagetator

Dispui de o suma de bani si vrei sa-i bucuri pe cei dragi mai ales ca in ultima vreme i-ai cam neglijat. Daca vrei sa fie o surpriza cu efect, consulta-te cu cineva din familie care ti-ar putea sugera ce sa faci.

HOROSCOP  - Capricorn

Mai gandeste-te pana sa dai un raspuns, mai ales daca ti-ar putea afecta viitorul. Nu uita sa porti o discutie serioasa si cu cei din familie inainte.

HOROSCOP  - Varsator

O intalnire de dimineata te face sa vezi lucrurile cu alti ochi. Nu credeai ca totul poate fi atat de simplu. Acum poti sa te ocupi linistit de ceea ce pana acum ti se parea imposibil de realizat.

HOROSCOP - Pesti

Esti intr-o forma de invidiat. Faci fata fara probleme tuturor sarcinilor de la job, iar seara nici nu te gandesti sa nu iesi in oras cu prietenii. Nu uita ca si maine e o zi de munca...

Etichete
Comenteaza