HOROSCOP 27 decembrie 2019

HOROSCOP  27 decembrie 2019

HOROSCOP 27 decembrie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 27 decembrie 2019.

Berbec

Esti obosit si astepti cu nerabdare weekendul. E vorba doar de cateva ore. Aduna-ti toata energia de care mai dispui si termina ce ai de facut la job. Termenul limita se apropie.

Taur

Odihneste-te cat mai mult astazi, pentru ca maine te asteapta o zi destul de grea. Vei avea nevoie de multa energie pentru a face fata programului pus la punct de prieteni.

Gemeni

O zi plina de calm. Daca poti profita de aceste clipe, mai ales ca inca nu ai niciun program. Plimba-te, odihneste-te sau du-te sa vezi un film bun. Prinde bine sa te ocupi, din cand in cand, doar de tine.

Rac

Stii ca partenerul de viata se supara daca intarzii, asa ca nu-i da motive. Mai ales ca nu pare prea bine dispus. Gandeste-te si pune la cale ceva romantic, poate o iesire la un film si o pizza, asa, ca la inceput...

Leu

Astazi este ziua discutiilor interminabile. La telefon. Abia termini o convorbire, ca te si suna cineva. Asa se intampla cand iti afisezi numarul de telefon unde nu trebuie. Fii mai discret.

Fecioara

Daca nu te agiti si ai suficienta rabdare atunci cand trebuie, nu ai cum sa nu faci fata la tot ceea ce se intampla azi. Trebuie doar sa fii atent la detalii.

Balanta

Unele lucruri nu se desfasoara exact asa cum ai stabilit, insa asta nu te face sa renunti, din contra, te ambitionezi si nu te lasi pana nu obtii rezultatul dorit.

Scorpion

Primesti o sarcina noua de la un superior. Te asteptai la ceva mai complicat, insa ramai uimit sa vezi ca, de data asta, este vorba de ceva foarte simplu in comparatie cu ceea ce ai avut de facut pana acum de facut.

Sagetator

Dupa-amiaza trebuie sa iei parte la un eveniment special si te grabesti sa termini ce ai de facut. Pastreaza-ti calmul si concentrarea, altfel s-ar putea sa incurci unele lucruri si iti va lua mult timp pana vei reusi sa pui totul la punct.

Capricorn

Nu eziti sa ii ajuti pe cei din jur, insa atunci cand observi ca atunci cand ai tu nevoie, nu iti sare nimeni in ajutor, iti revizuiesti atitudinea si te comporti ca atare.

Varsator

Te legi prea mult de ceva ce tine de trecut. Chiar daca ti se pare greu, trebuie sa faci un efort si sa te eliberezi. Ce-a fost, a fost, acum uita-te doar inainte!

Pesti

Dupa-amiaza trebuie sa iei parte la un eveniment special si te grabesti sa termini ce ai de facut. Pastreaza-ti calmul si concentrarea, altfel s-ar putea sa incurci unele lucruri si iti va lua mult timp pana vei reusi sa pui totul la punct.

 

 

Comenteaza