HOROSCOP 27 ianuarie 2023

HOROSCOP 27 ianuarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru vineri, 27 ianuarie 2023.

Berbec

Ai fost foarte ocupat si ai uitat de promisiunea facuta fata de un membru al familiei. Trebuia sa il ajuti sa faca ceva, insa ai uitat si l-ai lasat sa se descurce. Gaseste repede o varianta pentru a te revansa.

Taur

Ai pornit un proiect de ceva vreme si nu ai reusit sa-l termini. Esti foarte aglomerat si risti sa ratezi termenele de predare. Vorbeste cu sefii sa te lase putin in pace, sa poti sa te dedici exclusiv.

Gemeni

Nu este momentul bun pentru a-ti face cunoscute ideile pentru ca in jurul tau este cineva care s-ar putea sa isi insuseasca proiectele. Discuta cu familia, daca simti nevoia sa impartasesti cuiva ce ai de gand.

Rac

Daca ai de semnat ceva important, fii atent la conditiile ascunse. Ar putea aparea o posibila problema pe care nu o vezi acum, dar va atarna greu mai incolo. Fii atent acum ca sa eviti problemele de mai tarziu.

Leu

Nu accepti faptul ca nu iti iese proiectul asa cum sperai. Te dai peste cap ca sa iti pui in ordine ideile, in asa fel incat sa iasa totul cum vrei. O sa ai parte de succes, insa dupa multe ore de munca.

Fecioara

Relatia cu partenerul de viata este din ce mai buna, va intelegeti de minune si va faceti planuri mari de viitor. Deocamdata, incepeti cu o vacanta. Veti avea ocazia sa stati tot timpul impreuna si va veti cunoaste mai bine.

Balanta

Zi grea la locul de munca. Ai primit o responsabilitate cam mare si nu ai niciun ajutor. Incearca sa te concentrezi pentru ca, altfel, sefii vor crede ca nu esti capabil sa faci ceea ce iti cer si sfarsitul nu va fi unul bun pentru tine.

Scorpion

Te simti fara energie de cateva zile. Norocul tau ca vine week-end - ul si vei avea ocazia sa iti revi. Vezi cu cine petreci week-end - ul, nu te lasa zilele astea angrenat in discutii contradictorii, evita orice conflict!

Sagetator

Nu poti sa treci usor peste faptul ca un prieten ti-a facut ceva rau. Totusi, sa nu incepi sa ii reprosezi atunci cand il vei intalni. Pana la urma isi va da seama singur ca a gresit si o sa-si ceara iertare.

Capricorn

Ai avut cateva zile pline. Partenerul nu te intelege si iti reproseaza ca nu te ocupi de el. Fa-ti timp zilele astea si petreceti mai mult timp impreuna, ca pe vremuri.

Varsator

Esti foarte romantic, te gandesti cum sa faci sa-ti surprinzi partenerul cat mai placut. Iesiti, pentru inceput, la o cina romantica sau la un film si, apoi, lucrurile vor veni de la sine.

Pesti

Ai ignorat activitatile casnice, iar acum nu o sa poti merge unde doreai pentru ca trebuie sa te ocupi de curatenie si alte treburi. Noroc cu o ruda care se ofera sa te ajute...

Comenteaza