HOROSCOP 27 noiembrie 2020

HOROSCOP 27 noiembrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 27 noiembrie 2020.

Berbec

Niște evenimente recente au creat o legatură puternică între tine şi persoana iubită, astfel că în plan sentimental lucrurile stau cum nu se poate mai bine. În plan profesional e bine să nu iţi asumi anumite riscuri...

Taur

Azi eşti preocupat cu ordinea din casă. La job încearcă să eviţi discuțiile în contradictoriu cu persoana care te-a deranjat zilele trecute. Știi vorba cu "cel mai deștept cedează primul", nu?

Gemeni

Norocul îţi surade azi pretutindeni. Eşti apreciat atat acasă, cât şi la serviciu. Sănătatea nu iţi pune probleme, aşa că s-ar putea sa ai parte de o zi perfectă.

Rac

Eşti plin de energie şi pregătit pentru munca. S-ar putea să apară unele probleme domestice, dar le veţi rezolva rapid. Spre seară s-ar putea să primești o veste la care nu te așteptai.

Leu

Eşti bombardat cu informaţii din toate părţile. Vei avea şansa să cunoşti oameni noi şi împreună cu aceştia e posibil să găseşti soluţii la nişte probleme care te preocupă de ceva timp.

Fecioară

E posibil sa primeşti o lecţie din partea cuiva apropiat de la care nu te aşteptai. Nu reacţiona imediat. Gândeşte-te, poate are dreptate!

Balanţă

Ai parte de o zi agitată, mai ales în prima parte a zilei când ai impresia că nu poţi duce la final toate problemele care apar.

Scorpion

Cantareşte fiecare pas, şi din viaţa personală, şi de la serviciu. Nu te pripi în luarea deciziilor, mâine s-ar putea să regreţi.

Săgetător 

Pentru că eşti o fire deschisă, atragi în jurul tău oameni oriunde ai fi. Asta nu e rău, dar, ai grijă, nu toţi îţi sunt prieteni adevăraţi și nu uita de pandemie, păstrează distanța fizică...

Capricorn

Săptămâna care tocmai se încheie te-a secătuit. Nu te lăsa, însă, ademenit de canapeaua din faţa televizorului. Mai bine ieşi puțin în natură, fă mişcare.

Vărsător

Eşti prea preocupat de problemele de la birou şi partenerul îţi reproşează asta. Încearcă să fi mai romantic şi vei vedea că îi trece supărarea.

Peşti

Astăzi eşti bine dispus şi plin de energie. Nimic nu te poate opri să îţi faci planuri pentru weekend. Partenerul va fi încântat de ideile tale.

 

Comenteaza