HOROSCOP 27 septembrie 2018

HOROSCOP 27 septembrie 2018

HOROSCOP 27 septembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 27 septembrie 2018.

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Berbec

Este posibil sa pleci intr-o deplasare. Nu te incanta ideea de a sta pe drumuri cateva zile, insa nu ai cum sa scapi. Conformeaza-te si nu fa caz din asta, pana la urma voiajul se va dovedi chiar placut.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Taur

O persoana din familie te ajuta sa rezolvi niste probleme financiare care nu mai suporta amanare. Eforturile iti vor fi apreciate mai ales de partener, care incearca sa te convinga sa pui niste bani deoparte. 

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Gemeni

Vei avea de umblat mult prin oras pentru a rezolva o problema care implica niste documente. Asteapta-te la cateva ore de stat in picioare si nervi pe la ghisee. Seara va fi salvata de o iesire in oras cu prietenii.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Rac

Esti inspirat si acest lucru te ajuta in rezolvarea a tot felul de activitati. Daca va fi nevoie sa pleci la un drum, nu este cazul sa iti arati nemultumirea. Chiar daca situatia nu iti convine, ar fi de dorit sa nu faci nici un fel de comentarii.

 

 HOROSCOP  27 septembrie 2018 – Leu

Ti se fac tot felul de propuneri legat de viata profesionala si esti pus in situatia de a alege. Cantareste bine fiecare miscare, orice pas facut azi, va avea repercursiuni maine.

 

HOROSCOP 27 septembrie - Fecioara

O persoana straina iti sare in ajutor intr-o problema. Desi cei din familie nu s-au implicat, nu le reprosa. Stii bine ca nu aveau cum sa te ajute.

 

HOROSCOP 27 septembrie - Balanta

Este normal sa vrei sa cumperi tot ceea ce iti place, insa gandeste-te ca uneori este bine sa fii cumpatat cu banii. Nu treci printr-o perioada tocmai "roz" din punct de vedere financiar, asa ca ai grija cu cheltuielile suplimentare.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Scorpion

Nu este exclus sa ai parte de controverse cu rudele, legate de proiecte de interes comun. Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus va creste simtitor.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Sagetator

Esti prins la mijloc intr-o discutie in contradictoriu intre doi amici. Ai vrea sa le spui ceea ce crezi tu legat de disputa lor, insa te temi ca nu vor reactiona corect. Mai bine nu te baga.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Capricorn

Astazi reusesti sa sucesti mintile celor din jur, fara sa ridici vreun deget si esti decis sa profiti de asta. Este un moment ideal pentru semnarea de contracte sau tranzactii financiare.

 

HOROSCOP 27 septembrie 2018 - Varsator

Persoana iubita te anunta ca nu poate sa-ti fie alaturi intr-un moment special. Desi te intristezi, stii ca motivul sau este unul intemeiat. Nu-i nimic, ii vei povesti totul cu lux de amanunte, seara, cand va intalniti. 

 

HOROSCOP 27 septembrie - Pesti

Astazi ai in program o activitate culturala. Mergi la teatru, la o expozitie de pictura sau cauti pe cineva sa-ti dea lectii de dans. O sa constati ca tot ce are legatura cu arta te relaxeaza.

Comenteaza