HOROSCOP 28 februarie 2024

HOROSCOP 28 februarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 28 februarie 2024.

Berbec

Ar fi bine sa te mai si relaxezi daca nu vrei sa ajungi sa ai probleme de sanatate. Incearca sa iti impui un program si sa te organizezi mai bine. Nici nu mai stii cand ti-ai luat ultima data cateva zile libere...

Taur

Ai fi vrut sa pleci mai repede de la birou, dar pentru ca ai mult de munca, sansele sunt mici. Chiar daca esti stresat, incearca sa nu cauti alinarea in mancarea nesanatoasa, in timp ai putea avea probleme cu sanatatea.

Gemeni

Cineva din familie are nevoie de ajutorul tau azi, asa ca va trebui sa suni la job si sa ceri cateva ore libere. Nu-ti faci griji, ai timp sa te ocupi si de proiectele de la birou, dar dupa ce iti rezolvi problemele personale.

Rac

Esti asteptat sa iei parte la un eveniment programat in aceasta sara, dar nu ai niciun chef de asa ceva. Totusi, fa un efort si treci cateva minute pe acolo. Altfel, s-ar putea sa superi pe cineva din familie.

Leu

Esti obosit si abia astepti sa vina sfarsitul saptamanii sa te odihnesti putin. Stii ca mai ai de rezolvat multe sarcini la job pana atunci, asa ca iti mai iei o cafea. Ai grija sa nu ajungi la surmenaj...

Fecioara

Orice documente ai avea de semnat astazi, fa-o cu precautie. Analizeaza cu grija fiecare propozitie si nu te grabi. Chiar daca cu meticulozitatea ta risti sa-i enervezi pe cei din jur, tu asigura-te ca ceea ce faci, e bine facut!

Balanta

Va fi o zi destul de aglomerata la locul de munca, dar partea buna este ca atmosfera este tot mai placuta. Incepi sa te simti din ce in ce mai apropiat de colegi si chiar si de sefi. Nici nu te mai deranjeaza daca trebuie sa faci ore suplimentare...

Scorpion

Primesti o veste buna. Atat de buna incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte la inceputul zilei. Pana seara o sa dai zeci de telefoane pentru ca cei dragi sa afle ceea ce stii tu.

Sagetator

Esti incantat deoarece urmeaza sa vina in vizita cineva cu care nu ai reusit sa te vezi de foarte multa vreme. Te pregatesti intens pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect. Asa va fi!

Capricorn

Se poate spune ca ai parte de o zi cu capul in jos. Treci de la o stare la alta in doar cateva minute pentru ca asa se intampla astazi lucrurile in jurul tau. Ar fi indicat sa iesi putin la aer sa te mai destinzi.  

Varsator

Cine te vede spune ca ai dat in mintea copiilor... Pana acolo au ajuns lucrurile, incat nu eziti sa bati mingea pe aleea din fata blocului sau chiar sa te dai in leagan. Nicio problema, fiecare se bucura in felul lui de venirea primaverii...

Pesti

Tii foarte mult sa ajungi astazi la un eveniment. Multi dintre cunoscutii tai vor fi prezenti si vrei sa-i intalnesti. Nici nu te gandesti sa ratezi asa ceva, chiar daca esti nevoit sa te duci fara partenerul de viata.

Comenteaza