HOROSCOP 28 martie 2018

HOROSCOP 28 martie 2018

HOROSCOP 28 martie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 28 martie 2018.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Berbec

Astazi parca te implici mai mult la job si lucrurile par sa se miste mai repede fata de pana acum. Vrei sa rezolvi acum totul pentru a nu avea ceva surprize la sfarsit de saptamana...

HOROSCOP 28 martie 2018 - Taur

Nu este o perioada potrivita pentru a incepe un nou proiect. Nu acum. Bucura-te, mai intai, de ceea ce ai realizat pana acum. Meriti si tu o pauza. Odihneste-te.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Gemeni

Ceva ce urmeaza sa se intample diseara te emotioneaza intr-atat incat nu te mai poti concentra la nimic. Incearca sa te calmezi, pentru ca mai ai de facut multe pana atunci.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Rac

Nu te intelegi nicicum pe un subiect cu cineva din familie si ajungeti sa va contraziceti ore in sir. Nu mai insista. Pana la urma va realiza ca tu ai dreptate.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Leu

Primesti reclamatii de la prietenii care nu pot da de tine. Esti online, dar nu prea iesi din casa si nici nu raspunzi la telefon. Ar fi bine sa incerci sa revii in lumea reala.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Fecioara

Roadele muncii tale de luni de zile incep sa apara. Asta, tocmai cand incepeai sa iti pierzi orice speranta. Acum poti sta linistit, o vreme, din punct de vedere financiar.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Balanta

Desi esti foarte puternic si pari de neatins, ai si tu nevoie de cate o pauza. Acum pare a fi un astfel de moment. Vezi ce parere are si partenerul de viata...

HOROSCOP 28 martie 2018 - Scorpion

Te afecteaza ceva ce se intampla la munca. Chiar daca, de obicei, nu iti pasa prea mult de ceea ce fac ceilalti, astazi nu poti sa ramai indiferent. Este implicata o persoana la care tii.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Sagetator

Ziua incepe bine, dar nu se termina la fel. Cineva pune la indoiala sinceritatea ta si te acuza de fapte pe care nu le-ai savarsit. Pana aici! Ai sentimentul ca ti s-a declarat razboi...

HOROSCOP 28 martie 2018 - Capricorn

Treci printr-o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental. Relatia cu persoana iubita avanseaza mai bine decat te-ai fi asteptat. Esti tot mai sigur ca ti-ai gasit jumatatea.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Varsator

Nu esti in cea mai buna forma, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti. Astazi parca treci neobservat. Iti gasesti un colt al tau si nu mai vrei sa iesi cu orele. Pana maine iti trece.

HOROSCOP 28 martie 2018 - Pesti

In general esti o persoana apreciata, dar uneori reusesti sa-i enervezi destul de tare pe cei din jur. Asteapta-te la priviri pline de sageti, astazi, din partea unor persoane din preajma ta.

Comenteaza