HOROSCOP 28 martie 2019

HOROSCOP 28 martie 2019

HOROSCOP 28 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 28 martie 2019.

Berbec

Simti ca a sosit momentul sa fii sincer cu tine insuti si sa iti stabilesti un obiectiv. Indiferent ce alegi, tine drumul. Daca nu te ratacesti, la capat, cu siguranta, te asteapta ceva.

Taur

Va trebui sa ai grija la ceea ce spui, azi, pentru ca anumite vorbe ar putea fi interpretate de catre unii rauvoitori. Cantareste bine raspunsurile inainte de a le da, mai ales in situatii oficiale.

Gemeni

Apar mici fisuri in relatia personala care tind sa se agraveze. Daca vrei ca lucrurile sa revina la ceea ce au fost candva, trebuie sa intervi acum. Incepe cu o discutie serioasa cu partenerul de viata.

Rac

Ai parte de o surpriza in plan profesional. Primesti raspunsul pe care-l astepti cu emotie inca de cateva saptamani. Nu-ti vine sa crezi, seful iti ofera tot ceea ce ai cerut, ba chiar mai mult. Ai grija, iti cresc si responsabilitatile.

Leu

Te stresezi din cauza banilor. Vrei sa achizitionezi ceva, dar suma intrece cu mult posibilitatile tale. Chiar daca vroiai sa rezolvi totul fara niciun ajutor, va trebui sa discuti deschis despre asta cu cei din familie.

Fecioara

Te ocupi de lucruri din ce in ce mai interesante. Ti-ai schimbat domeniul si te incanta ceea ce descoperi. Muncesti toata ziua la un proiect in care iti pui multe sperante. Incearca sa nu iti neglijezi familia, unii deja protesteaza...

Balanta

Nu te ingrijora daca nu ti-a reusit din prima incercare ceea ce vroiai sa faci. In niciun caz nu te lasa descurajat. Doar incercand o sa ai parte de succes. Eventual, cere ajutorul sau macar sfatul cuiva cu mai multa experienta.

Scorpion

Pe cand credeai ca lucrurile au incep sa mearga de la sine, se intampla ceva ce iti da peste cap aproape tot ce ai facut pana acum. Nu e vina cuiva anume, asa ca nu are rost sa cauti un tap ispasitor. Pana la urma, nu e chiar atat de grav precum pare.

Sagetator

Esti prea obisnuit cu stilul tau de viata incat sa mai accepti modificarile pe care ti le impune cineva din anturaj. Totusi o sa incerci sa depui un efort doar ca sa eviti orice conflict cu ceilalti. Pana la urma te obisnuiesti si cu noile conditii.

Capricorn

Bineinteles ca nu ai uitat de ceea ce te-a rugat o ruda sa faci. Doar ca nu ai avut timp... Asta vei incerca sa ii explici dupa ce iti va reprosa ca nu iti pasa deloc. Va trebui sa rezolvi problema cat mai repede. Altfel, stii bine, iese cu mare suparare.

Varsator

Esti plin de energie si te simti excelent, asa ca esti dispus sa vorbesti cu oricine despre orice. Asa se explica de ce ajungi in birou doar dupa o ora de stat pe coridoare. Cel putin este o ocazie buna sa afli mai multe despre colegii tai.

Pesti

Vei avea o zi mai complicata astazi. La job sunt sanse sa ai parte de un mic conflict cu cineva. Daca la prima vedere nu pare nimic serios, totusi pentru tine este un semnal si te afecteaza destul de puternic. Poate esti prea sensibil.

Comenteaza