HOROSCOP, 28 octombrie 2019

HOROSCOP, 28 octombrie 2019

 Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 28 octombrie 2019

Berbec

Vei sta în ofensivă toată ziua, dar fără niciun motiv serios. Gesturile și vorbele tale vor enerva serios pe cei din jurul tău. Ai nevoie de o transformare radicală a lumii tale interioare.

Taur

Tu și partenerul trebuie să luați o decizie legată de relație, una de care te temi de ceva timp dar care nu mai poate evitată. Și până la urmă știi că este nevoie de o schimbare.

Gemeni

Vei dobândi curajul să faci multe reproșuri colegilor, să te răzbuni pentru momentele în care nu te-au băgat în seamă. Încearcă să nu fii orbit de furie.

Rac

Vei fi printre cei mai afectați de Luna Nouă de astăzi. Cu greu îți vei stăpâni emoțiile. Chiar și pe cele venite în urma unei bucurii. Caută să fii mai pragmatic.

Leu

O rudă se va victimiza mai mult decât ar trebui pentru că vrea să îți atragă atenția. Doar așa vei conștientiza problemele grave prin care trece. Încearcă să o ajuți.

Fecioară

Ai vrea să pleci departe de toți și toate. Această atitudine este una copilăroasă, deci ai face bine să nu o hrănești. Comunicarea este arma ta cea mai puternică de astăzi.

Balanță

Începi să îți faci tot felul de gânduri paranoice referitoare la comportamentul partenerului. Dacă nu se mai poartă cu tine ca la începutul relației, nu înseamnă că nu te mai iubește.

Scorpion

Dacă ai așteptat momentul să începi să te vindeci după o pierdere sau o suferință imensă, Luna Nouă din semnul tău este momentul potrivit. Pune-ți o intenție astăzi.

Săgetător

Învață să renunți la ce nu îți mai folosește și poți începe cu lucruri mici, simbolice. Vei vedea că viața va fi mult mai ușoară și te vei focusa mult mai ușor.

Capricorn

Dacă planurile de viitor nu îți ies așa cum ți-ai propus, nu este cazul să te blamezi mult. Pur și simplu trebuie să înveți să accepți că nu poți controla totul.

Vărsător

Cariera ta depinde doar într-un grad mic de ceilalți și tu trebuie să îți contruiești propriul drum. Astăzi chiar ai putea să analizezi situația profesională actuală și să te gândești unde îți propui să ajungi.

Pești

Nu mai fugi de emoțiile tale, nu mai încerca să apelezi la cumpărături sau la tot felul de activități atunci când nu te simți bine. Ești dator să recunoști asta față de tine.

Etichete
Comenteaza