HOROSCOP 28 septembrie 2021

HOROSCOP 28 septembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 28 septembrie 2021.

Berbec

Incearca sa eviti orice speculatii financiare, astazi, ca sa nu intri in vreo incurcatura. Chiar daca unele oferte ti se par extrem de atractive, nu semna nimic pana nu analizezi mai bine. Nu te grabi, si maine e o zi!

Taur

Nu ai chef de nimic astazi, mai ales de agitatia de la munca. Ai face orice, numai sa fi lasat in pace. Decat sa te inchizi in birou si sa te ascunzi de ceilalti, mai bine iti iei o zi libera si hoinaresti pe strazi. In final, ar putea fi o zi interesanta.

Gemeni

De mult nu ai mai avut o astfel de zi. Telefoanele suna nebuneste, ai de citit o gramada de mesaje si te mai cheama si seful la o discutie.  Fa ceva si aduna-te! Partea buna e ca in cateva ore scapi. Seara ajungi si la intalnirea programata.

Rac

Pare a fi una dintre cele mai bune zile pe care le-ai avut in ultima perioada. De necrezut, dar vei avea ocazia sa faci numai ce iti place. Atentie la exagerari, micile probleme de sanatate s-ar putea agrava.

Leu

Ceva ce afli de dimineata te va preocupa toata ziua. E o problema pe care trebuie sa o rezolvi cat mai repede. Solutia va veni, pana la urma, din partea cui nu te-ai fi asteptat.

Fecioara

Ai cam petrecut in ultima vreme si cineva iti atrage atentia ca este timpul sa te pui pe treaba. Muncesti, n-ai de ales, si cam asa o sa-ti petreci toata ziua pana seara tarziu.

Balanta

Niste proiecte la care lucrezi iti dau batai de cap si nu mai ai timp de nimic altceva. In tot raul e si un bine, pentru ca, astfel ,nu o sa mai ai timp sa te gandesti la problemele de acasa si o sa te simti mai relaxat.

Scorpion

Nu pierde timpul. Termina cat mai repede ceea ce ai de facut pentru ca acasa te asteapta ceva deosebit. Este vorba despre o surpriza pe care partenerul o pregateste de mult timp.

Sagetator

Vrei sa termini ceva de dimineata, dar risti sa intarzii la locul de munca. Nu pierde vremea cu nimicuri, pentru ca cineva s-ar putea supara pe tine. Au aparut niste schimbari la job si seful vrea sa discute cu tine despre asta.

Capricorn

Ai o zi de invidiat, astazi. Desi e doar inceputul saptamanii, nimic nu te retine sa-ti faci program pana tarziu cu prietenii. Sa nu te miri daca maine nu te poti ridica din pat de oboseala. Roaga pe cineva din familie sa-ti pregateasca o cafea tare dimineata.

Varsator

Vei avea mult de umblat zilele astea, dar cu ocazia asta cunosti si cateva persoane interesante. Exista mari sanse sa legi o prietenie de durata cu cineva, culmea, o persoana foarte diferita de tine.

Pesti

Iti faci deja planuri pentru vacanta de iarna si momentele libere ti le petreci cautand oferta ideala. Daca ti-e greu sa te decizi, consulta-te si cu prietenii alaturi de care vei pleca.

Comenteaza