HOROSCOP 29 august 2021

HOROSCOP 29 august 2021

Iată ce îți rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 29 august 2021.

Ziua de duminică este una perfectă pentru a culege roadele eforturilor depuse în ultima perioadă, însă nu toţi nativii au lucrat eficient, potrivit observatornews.ro.

Berbec
 
Ai trecut peste destule obstacole ca să ajungi unde ești acum, dar ar fi bine să dai uitării obstacolele și oamenii asociați cu ele, ca să poți trăi senin reușita de acum.

Taur

Renunți de bunăvoie la reproșuri și critici sau așa ar fi bine să faci, pentru că această metodă de a le arăta celorlalți că greșesc este falimentară, nu aduce decât alte probleme.

Gemeni

Este o zi în care culegi roadele alegerilor făcute în ultima perioadă. Dacă au fost bune, vei avea motive de bucurie, dacă nu, vei avea ceva important de învățat din asta.

Rac

Chiar dacă atmosfera nu mai e fierbinte nici în cuplu sau alte relații importante, problemele nu au dispărut, așteaptă o minte conștientă care să le rezolve cum se cuvine.

Leu

Te bucuri de rezultatele muncii tale, dar te și înnegurezi din cauza unor nereușite, mai mult teoretice. Chiar dacă ești obișnuit să ceri mult de la tine, acum nu e cazul.

Fecioară

Revii la starea de retragere emoțională, pentru că vrei să te simți în siguranță, confortabil, dar nu este cea mai bună alegere dacă vrei să menții relații calde cu apropiații.

Balanţă

Te bucuri de liniștea acestei zile, dar nu este o liniște adevărată. E mai mult o delăsare în fața unor probleme pe care nu le poți rezolva așa cum știi și trebuie să cauți altfel de soluții.

Scorpion

Poate fi o zi care să te surprindă prin situațiile care nu evoluează așa cum te așteptai, ci mai bine. Poți ajunge la concluzia că nu mai poți controla mare lucru, dar poate că nici nu este necesar.

Săgetător

Este o zi pe gustul tău, în cea mai mare parte. Singura latură care nu-ți va fi pe plac vine de la tendința de a acorda prea multă atenție unor probleme financiare.

Capricorn

Ești un fel de generator de stare pentru cei din jur și poate că ești obișnuit cu această postură. Poate de aceea nici nu ești atent la ceea ce au de dăruit ceilalți, care vin cu altă stare.

Vărsător

Ești bine orientat în chestiunile practice, dar nu acestea sunt cele care îți tulbură liniștea. Tendința ta de a ascunde ceea ce simți cu adevărat este cauza reală a multor probleme.

Peşti

Ești invitat să treci la partea practică a realizării dorințelor și această parte îți face plăcere. Există și o parte mai puțin agreabilă, tentația de a te întinde mai mult decât îți este plapuma.

Comenteaza