HOROSCOP 29 decembrie 2021

HOROSCOP 29 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 29 decembrie 2021.

Berbec

Primesti sfaturi legat de relatia pe care o ai cu persoana iubita. Inainte de a tine seama de ceea ce iti spune, incearca sa afli cat de mult te cunoaste. Vei avea o surpriza.

Taur

Ai facut o intelegere cu cineva si constati ca nu si-a tinut-o. Te deranjeaza astfel de persoane si esti hotarat sa-i spui asta. Inainte sa reactionezi incearca sa afli care a fost motivul, s-ar putea sa aiba o scuza valabila.

Gemeni

Cu unii dintre prietenii tai nu ai mai vorbit de ceva vreme. Chiar daca nu ai facut-o intentionat, gaseste-ti timp si da-le macar un telefon, altfel vor ajunge sa creada ca-i eviti. Incearca sa fii ceva mai sociabil.

Rac

Asa cum ti-ai programat, vei avea de facut un drum astazi. Trebuie sa rezolvi ceva pentru o persoana draga din familie. Seara o sa ajungi epuizat acasa, insa incantat de ce ai reusit sa faci.

Leu

Dimineata te grabesti sa ajungi undeva. Nu ai timp nici macar sa iti bei cafeaua sau sa iei micul dejun. Ai timp sa iei masa in oras dupa ce-ti rezolvi toate treburile.

Fecioara

Te socheaza pretentiile pe care le ridica o persoana pe care abia o cunosti. Probabil a inteles gresit amabilitatea de care ai dat dovada la un moment dat. Chiar daca simti nevoia sa trasezi niste limite, fa-o cu finete.  

Balanta

Ai petrecut pana tarziu cu o seara inainte si esti epuizat. Cei de la locul de munca nu vor intelege asta, mai ales ca nu este prima oara cand vii cu aceasta scuza. Bea o cafea, fa un dus si iti vei reveni.

Scorpion

Descoperi ceva interesant si insisti sa afli tot. Are legatura cu cineva apropiat tie. In final vei vedea ca nu este vorba, totusi, de nimic deosebit, insa intrebarile pe care le-ai pus au deranjat pe cineva.

Sagetator

Primesti mesaje pozitive in legatura cu ceva ce ai intreprins si asta iti da incredere. Prinzi curaj si nu te mai temi ca nu va merge totul cum ai planuit tu.

Capricorn

Constati ca lumea din jur e destul de agitata si nu reusesti sa te concentrezi asupra ceea ce faci, dar cand incerci sa le atragi atentia si sa iesi din mijlocul lor esti catalogat drept arogant.

Varsator

Esti obosit si vrei sa renunti tocmai cand mai ai putin sa termini ceva la care lucrezi de mult timp. Noroc cu o persoana apropiata care nu te lasa sa abandonezi si, mai mult, iti vine in ajutor.

Pesti

Ai energie, simti ca ai putea sa zbori! Ai senzatia ca nimic nu poate sa te doboare. Totusi, ai grija sa nu exagerezi cu nimic, esti om, nu robot.

Comenteaza